Puchar Ekstraklasy

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 20 lut 2007, 15:26

Według mnie w najbliższy weekend nie powinno być żadnych pewniaków, bo kluby mogą te mecze potraktować jako następne sparingi i wyjść w dość eksperymentalnych składach. I jeśli chodzi o Wisłę Kraków, to choć jestem pewien wygranej z Zagłębiem tak z 3:0, to na pewno nie wystąpi w najsilniejszym składzie. Nawałka zapowiadał, że ten mecz będzie poświęcony na testy, więc myślę, że zobaczymy Chiacu (jedna bramka, parę asyst, ogólnie dobra gra podczas zgrupowań), Dudkę na środku pomocy, Małeckiego na ataku ( 3 bramki, najwięcej obok Dawidowskiego, który, niespodzianka, jest kontuzjowany obecnie :)), Gołosia, Kokoszkę, Penksę + trochę młodych z rezerw i może trochę ciekawostek, jak w okresie przygotowawczym Zieńczuk na lewej obronie. Brożek, Błaszczykowski, Burns Cleber i oczywiście Dawidowski ze Svitlicą kontuzjowani, więc może już w tym meczu zostanie wyciągnięty z rezerw Radovanovic, bo na atak zostaje tylko trzech zawodników: (Penksa, Małecki, Paulista)? Maciej Stolarczyk zaczarował kolejnego trenera swoją pracowitością; ze słów Nawałki wynika, że znowu będzie podstawowym lewym obrońcą, wypadałoby to zweryfikować przed kibicami zanim się zacznie runda wiosenna :P.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2007, 15:44 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”