Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Post autor: Michał M » 21 lut 2007, 9:59

olson pisze:Michał M w obecnym sezonie, z naszych srodkowych obrocow, to wlasnie van Buyten prezentuje sie duzo lepiej niz Brazylijczyk. Tak bylo na poczatku sezonu, w jego przeciagu i w ostatnich meczach.
Tak, wiem o tym, np. jak Lucio był kontuzjowany, to para Demichelis-van Buyten sprawiała lepszej wrażenie niż jak ten ostatni grał z Lucio. Powiedzmy jednak szczerze - z dwóch bardzo przeciętnie grających środkowych w tym sezonie, van Buyten ma czasem mniej błędów niz Lucio 8) Jak już zaznaczyłem, widziałem tylko skrót, ale wydaje mi się że jednak wczoraj więcej błędów widziałem po stronie Belga niż Brazylijczyka. Co nie zmienia faktu, że jeden i drugi zagrali słabo. Sagnol, no cóż, wspomniałem tylko o dośrodkowaniach. To już zawsze jakiś początek :) Raczej nikt się nie spodziewał, że nagle Bayern zagra cudownie, prawda?

Coś musi się zmienić w grze obrony, i to też mając na uwadze przyszły sezon - Hoeness nie zamierza bowiem szukać wzmocnień dla tej formacji. Po II rundzie ubiegłego sezonu myślałem, że nie zatęsknię za Ismaelem, ale jednak bardzo by się teraz przydał (przynajmniej jako jakaś alternatywa dla wspomnianej dwójki :roll:
olson pisze:Chociaz z drugiej strony, w meczu Milan- Celtic rownie wielkie emocje, TVP bedzie mialo nie lada dylemat :lol:.

Potraktuję to jako dobry żart :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”