Mysle ze z Sucre nie bedzie wielkich problemow, bochyba z pieniazkami nie bedzie mial klopotow, zaszyja sie gdzies i bedzie luzik, zalezy tylko czy za taksowka ruszyl poscig- tego nie widzielismy.krzychu212 pisze:Ciekawe jak tam sie Sucre ułoży z Maricruz. Coś mi się wydaje że to teraz on będzie pomagał Michaelowi, kiedy ten wpadnie w jakieś kłopoty. Na pewno Kima rozzłościli więc może być nie dobrze i jeszcze Sara nie wpuściła Kellermana do auta, co może się na niej zemścić, choć wątpię, bo główny bohater chyba nie straci ukochanej.
Co do Kellermana, chlopak sie ostro wkurzyl na nich i nie zdziwilbym sie jakby przeszedl na strone prezyentowej, lub dzialal na wlasna reke przeciwko niej. Kto widzial trailerek to wie o co chodzi
Ja mysle ze 1 scenariusz bardziej pasuje do Prison'a. Znowu napiecie, dramatyczna sytuacja, spotkanie falszywka... Jezeli tak bedzie to zaloze sie ze Michael zrobi tak ze C-Note pojdzie z nimi, a Mahone'a zgubia... Jedyne co wiemy to ze akcja bedzie zabojcza!limansky pisze:Scenariusze mam conajmniej 2. Pierwszy z nich jest taki, że C-note pisze na forum że potrzebuje pomocy (laptopa bracia juz mają Wink) i wrabia Scofielda. Drugi scenariusz to oczywiście kolejna niespodziewana sytuacja, C-note coś wymyśla i oszukuje Mahone'a (moim zdaniem bardziej prawdopodobne, choć mu bardzo zależy na rodzinie. Może znowu weźmie zonę i córkę i będzie uciekać?).
A jak sadzcie- serial sei skonczy teraz? Pomalu przeciez dochodzi akcja do kulminacyjnego momentu. Zdobyli nagranie, wiedza co i jak, juz jest blisko. w nastepych 5 odcinkach powinno sie wyjasnic o co chodzi i koniec. jak sadzicie powinni skaczyc juz serial?