Prison Break

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: pablisso » 21 lut 2007, 12:36

krzychu212 pisze:Ciekawe jak tam sie Sucre ułoży z Maricruz. Coś mi się wydaje że to teraz on będzie pomagał Michaelowi, kiedy ten wpadnie w jakieś kłopoty. Na pewno Kima rozzłościli więc może być nie dobrze i jeszcze Sara nie wpuściła Kellermana do auta, co może się na niej zemścić, choć wątpię, bo główny bohater chyba nie straci ukochanej.
Mysle ze z Sucre nie bedzie wielkich problemow, bochyba z pieniazkami nie bedzie mial klopotow, zaszyja sie gdzies i bedzie luzik, zalezy tylko czy za taksowka ruszyl poscig- tego nie widzielismy.

Co do Kellermana, chlopak sie ostro wkurzyl na nich i nie zdziwilbym sie jakby przeszedl na strone prezyentowej, lub dzialal na wlasna reke przeciwko niej. Kto widzial trailerek to wie o co chodzi ;) Karabin snajperski, Kim spisujacy miejsca odweidzin prezydentowej w 17 odcinku, bedzie sie dzialo.
limansky pisze:Scenariusze mam conajmniej 2. Pierwszy z nich jest taki, że C-note pisze na forum że potrzebuje pomocy (laptopa bracia juz mają Wink) i wrabia Scofielda. Drugi scenariusz to oczywiście kolejna niespodziewana sytuacja, C-note coś wymyśla i oszukuje Mahone'a (moim zdaniem bardziej prawdopodobne, choć mu bardzo zależy na rodzinie. Może znowu weźmie zonę i córkę i będzie uciekać?).
Ja mysle ze 1 scenariusz bardziej pasuje do Prison'a. Znowu napiecie, dramatyczna sytuacja, spotkanie falszywka... Jezeli tak bedzie to zaloze sie ze Michael zrobi tak ze C-Note pojdzie z nimi, a Mahone'a zgubia... Jedyne co wiemy to ze akcja bedzie zabojcza!

A jak sadzcie- serial sei skonczy teraz? Pomalu przeciez dochodzi akcja do kulminacyjnego momentu. Zdobyli nagranie, wiedza co i jak, juz jest blisko. w nastepych 5 odcinkach powinno sie wyjasnic o co chodzi i koniec. jak sadzicie powinni skaczyc juz serial?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”