Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 21 lut 2007, 13:48

Pisakk pisze:Wydaje mi się jednak, że zmieni się nasze ustawienie i zagramy tylko samym Villą z przodu, bo Quique boi się na wyjazdach grać dwoma napastnikami.

Fakt,boi się ale patrząc na listę powołanych ciężko mi sobie wyobrazić inną (personalnie) jedenastkę.W zasadzie jedyną alternatywą jaką widze jest obecność w wyjściowym składzie Hugo Viany (ale zaznaczam,że to mało prawdopodobny wariant).Portugalczyk w obecnym sezonie ilekroć zaczynał mecz na boisku nie pokazywał nic (żeby nie powiedzieć,że grał padakę).Jest co prawda Joaquin ale jego dyspozycję khem,pozostawię bez komentarza.Chcąc nie chcąc musi zagrać dwójką napastników.Gdyby do gry gotów był Vicente wówczas na bank zagralibyśmy jednym "delantero" z przodu.

Wynik jest sprawą otwartą.O tym jaki by mnie cieszył pisałem wcześniej,więc powtarzał się nie będę.

Valencia per Sempre...

Edit:Wiele wskazuje na to,że Canizares jednak nie zagra na Giuseppe Meazza.Kto wie,czy dzięki temu nie zagramy bardziej zdeterminowani w obronie.By nie dopuszczać rywala w pole karne Butelle.Najdalej za 6 godzin powinny być znane składy.

Wróć do „Puchary Europejskie”