Stary program "RAN" na "SAT 1"

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 21 lut 2007, 14:00

RAN - DAS SAT 1 Fussball MAGAZIN.

ogladałem jak chodziłem jeszcze do liceum był świetnym programem piłkarskim na którym nawet polacy sie chcieli wzorować m.in były plany by tak wygladał magazyn o polskiej ekstraklasie

RAN zapraszał do studia kibiców klubów bundesligi i w programi uczestniczyłą tez żywo reagująca publiczność.

Ale przedewsystkim był to świetnym program merytorycznie nie tylko wyszukiwał ciekawostki ale też robił ciekawe parodie zawodników, trenerów, działaczy cos ww typie naszego Majewskiego teraz

RAN wychował pokolenia niemieckich komentatorów i publicystów 'bundesligowych' m.in Jörg Wontorra który dziś prowadzi program na DSF

RAN leciał w sobote o 17:45 i w niedziele o 18:30, czyli kilkanaście minut po końcu kolejki bundesligi. Czasem nawet było wydanie specjalne RAN FUSSBALL LIVE i leciały ciekawe mecze bundesligi m.in Bayern Monachium- Bayer Leverkusen

RAN zszedł z anteny gdy koncern medialny mający SAT 1 i Premier stracił prawa do pokazywnia skrótów i meczów Bundesligi

LAOLA na DSF tez ogladałem ale byłą fajna dopóki pokazywałą skróty ligi hiszpańskiej i włoskiej potem sama francuska i kilka meczy angielskiej to juz nie było to

Wróć do „Niemcy”