FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007)

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 18:29

assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
morda, ultra siur

bravo sport na oczy ie widzialem. nie gram w fma i nie wiem co to pes 7.5.0.0.1 i fifa 2113

lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.

mam szacunek do liverpoolu bo to wielki klub. nigdzie nie wiedze w swojej wypowiedzi oznak braku szacunku. a ze sa slabi to fakt. za to zero szacunku do teamu z madrytu, fuuu.

musze cos dodac o meczu, co by offtopicowcem nie zostac, jak radzil mi meczetinio, od ktorego otrzymalem takiego oto priva:
meczetinio pisze:początki zawsze są tu trudne , wiem to po sobie i nie bądź zdziwiony ze ci docinają pisz z sensem , na temat o którym cos wiesz , nie pisz bezsensownych postów w stylu "zgadzam sie ,ale gracz X powinien grac agresywniej"moja rada pisz narazie zadko (nie nabijaj) z czasem pisz częściej
dzieki za rade ziom!

no to o meczu: mecz bedzie na pewno trudny, szanse sa wyrtownane, ale barca jest jednak faworytem. spotkaja sie dwie wielkie druzyny, szanse oceniam na 51 do 49 dla barcelony. najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.

2WP // Babel

Wróć do „Puchary Europejskie”