Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 lut 2007, 18:50

rkoeman pisze:za to mowienie caly mecz do pilkarza druzyny przeciwnej 'puto barca' jest juz w porzadku...
Van Bommel Ci tak powiedzial? Czy wyczytales to z ruchu ust? A moze ktos sie przyznal?
Ok, przyjmijmy, ze wolali do niego "puto barca" - zazdroszcze Ci, ze kibicujesz jedynej druzynie swiata, ktorej zawodnicy nie "rozmawiaja" z przeciwnikami na boisku :lol:
rkoeman pisze: za to spiewanie przez caly mecz bardzo chamskiej piosenki przez sektor kibicow ultras sur tez jest ok...
A to juz w ogole kosmos. Kibice na 99% stadionow przeklinaja na pilkarzy i ich wyzywaja. To normalne. A z kolei za prowokowanie publicznosci przez zawodnikow widzialem juz kartki. Niestety w zyciu pilkarza jest kilka nieudogodnien a jednym z nich jest cierpliwosc i umiejetnosc olania tego, co wola do niego publicznosc.

rkoeman pisze:wielu kiibocw realu usprawiedliwilo zachowanie zidane'a w finale mundialu. w takim razie licze ze ci sami usprawiedliwia zachowanie bommela ktore bylo nie dosc ze inne to bardziej uzasadnione jako ze sluychac co spiewaja trybuny (nie pisalem konkretnie o tobie drogi szefie wszystkich szefow - bo nie wiem jaki miales stosunek do tego co zrobil zidane)
Ja tez go usprawiedliwialem. Ale to bylo zaraz po meczu bardziej pod wplywem emocji i rozgoryczenia (frustracji - speszyl for ju). Z perspektywy czasu wiadomo, ze jedynym slusznym stwierdzenim jest zdanie, ze w takich sytuacjach wina lezy po obu stronach. No ale Ty usprawiedliwiasz plujacego Eto'o wiec co tam jeden gest Kozakiewicza.

Ebi pisze:Cierkawe co byś gadał jeśli van Bommel pokazałby to samo tylko w meczu ligowym przeciwko Realowi? Poza tym Bundesliga to także część eurpejskiego futbolu, część UEFY, ale jak widac tam wolno wszystko pokazywać. Gratuluję rozsądku.
Ty naprawde nie umiesz czytac ze zrozumiem. Przyczepiles sie do mojego zdania, w ktorym pisalem o tej sytuacji w odniesieniu do LM jako etykietki UEFA. Sam fakt slusznosci tego gestu chyba nie byl tam poruszany? Przeczytaj, przeliteruj, a pozniej staraj sie blysnac, źom.

vakabayashi pisze:Jarzinho no pan Mirosław lubi zmieniać swoich faworytów obecnie na topie jest Barcelona więc kibicuje Barcelonie.
Raczej nie bardzo, ale co tam.
rkoeman pisze:zauwazmy np ze zidane nikogo nie przeprosil. a bomnel tak.
Zidane nie zaatakowal publicznosci chyba. Gdybys mi wyzwal rodzine i za to dostalbys tez bym Cie nie przeprosil, wybacz.
A van Bommel przeprosil Raula i Rvn - watpie czy to oni go "prowokowali". Szczerze watpie.

Wróć do „Puchary Europejskie”