Znajdują się na poprzedniej stronie.The Game pisze:potrzebuje link do 17 odicnka 2 sezonu
A tak przy okazji to przestańcie już z tymi prośbami o linki. Tu raczej powinniśmy się wypowiadać nt treści prisona, a nie o linki prosić. Czy to tak wielki problem wpisać w google 'Prison Break pl' albo co...?
A jesli to problem, to podam pierwszy i ostatni raz i mam nadzieję, że skończy się to wyskakiwanie z linkami, bo to już zaczyna denerwować. Przynajmniej mnie... Strona www.prisonbreak.blox.pl - tam jest forum i zawsze linki się pojawiają, nieraz przed 4 nad ranem... Linków zawsze jest dużo, więc problemów ze ściąganiem nie powinno być.
A tak przy okazji... Na jednej z polskich stron zobaczyłem, że najbliższe 2 odcinki odbędą się planowo, tzn co tydzień, a po 19. odcinku będzie ponad 1,5-miesięczna przerwa! Nie wiem czemu ma to służyć, ale może przeciągają tak, bo po prostu skończy się Prison po 22. odcinku drugiej serii? Może to właśnie będzie największe zaskoczenie? Wszyscy wiadomo spodziewają się przynajmniej 3. sezonu, ale te przerwy dają mi do myślenia, zwłaszcza, że już dosyć dużo się wyjaśniło. Co wy o tym sądzicie?