wiec nie ma co klepac dyrdymalow ze trudno, bedzie ciezko, szanse po rowno czy 51/49. glupim sloganom mowimy stanowcze nie.
bravo sport na oczy ie widzialem. nie gram w fma i nie wiem co to pes 7.5.0.0.1 i fifa 2113
lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.
to jest ironia.musze cos dodac o meczu, co by offtopicowcem nie zostac, jak radzil mi meczetinio, od ktorego otrzymalem takiego oto priva:
meczetinio napisał:
początki zawsze są tu trudne , wiem to po sobie i nie bądź zdziwiony ze ci docinają pisz z sensem , na temat o którym cos wiesz , nie pisz bezsensownych postów w stylu "zgadzam sie ,ale gracz X powinien grac agresywniej"moja rada pisz narazie zadko (nie nabijaj) z czasem pisz częściej
dzieki za rade ziom!
no to o meczu: mecz bedzie na pewno trudny, szanse sa wyrtownane, ale barca jest jednak faworytem. spotkaja sie dwie wielkie druzyny, szanse oceniam na 51 do 49 dla barcelony. najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.
assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
assurbanipal pisze: prawdziwy radykalny i oddany fan Blaugrany Rotfl
to jest glupota, skrajna.sikor pisze:ahahahaha to mnie właśnie strasznie wpienia
Pewnie ten szczeniak nawet nie wie, że jeszcze kilka lat temu Barca grała z Liverpoolem półfinał Pucharu UEFA Confused A uważa się za kibica Barcy...
No, ale jak miał oglądać ten mecz skoro ledwo wiedział co to telewizor Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
i sokor powinien dostac wp, za glupote i za obraze.
rkoeman, nie pucuj sie tylko czytaj wszystko jak komentujesz
bagg tez sie nie pucuj, bo nawet dowodu jeszcze nie masz.
-------------------------
motta pewnie dostanie zolta kartke i strzeli samoboja. ;] ronaldinho zaliczy 20 strat, 5 podan na wolne pole (takie gdzie nikogo nie ma) i 13 usmiechow, ze nie wie czemu mu nie wyszlo, ale i tak sie cieszy. deco, kurcze nie widzialem podczas calego mecz, gdzie on sie schowal. saviola strzeli piszczelem. messi dostanie kose i zejdzie jeszcze w I polowie. ale i tak wygramy. jazda, jazda