Chelsea FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: pablisso » 22 lut 2007, 0:31

Meczetinio pisze:ale naszczęscie to już jego problem... Twisted Evil
jak ja kocham to podejscie wsrod ludzi :D

mam nadzieje ze w defensywie nie zagraja, bo nie ma defensywy. To bedzie mecz jak kazdy inny przez ostatnie miesiace. Byle nie stracic i jakby udalo sie strzelic... Co tu duzo mowic, bedzie ciekawie. Ale na Stamford zawsze to jest inaczej.
Meczetinio pisze:jeszcze dochodzi do tego słaba forma ataku(przynjamniej w tym meczu)
hmm ja dopatruje sie slabszej formy w urazie Drogby i w tym ze Porto zgralo fenomenalnie w obronie. Przeciez malo ktora pilka przechodzila tam.... zawsze 3-4 zostawalo. Gdyby te 2 akcje- jedna Robbena na skrzydlem i Shevchenki nie skonczyly sie upadkami to moze byloby inaczej. Ale dziwnie mokra murawa tam byla. w 2 polowie sedzia sie tam wywalil tez ;/ Sheva zagral dobrze, walecznie, Drogba byl cieniem samego siebie. Ballack jak to on, nic wielkiego. Lampard tez dzis zniknal gdzies, ale to wina, a raczej zasluga Porto. Co tu duzo mowic, Porto dzis w 2 czesci pierwszej polowy i w 2 polowie dyktowalo warunki gry. W londynie powinno byc odwrotnie :) Byle nie stracic to o przejscie bedzie latwije.

Wróć do „Anglia”