Inter - Valencia 21 II 2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 lut 2007, 1:08

Cru polecam Ci wczorajszy artykuł w PN na temat tego jak w ostatnich latach wyglada sytuacja w poszczególnych liga pod wzgledem atrakcyjności, bramek itd. Zdziwisz że, naprawde. Bo idąc Twoim tokiem myślanie to kto w tym meczu zagrał defensywnie i ble ble ? W takim razie chyba musisz zmienić zdanie o La Liga :P Przeciesz kuźwa Valecia to nie Empoli czy Ascoli, sam wiesz że Nietoperze przegrali z Getafe 3:0 ! albo Real z Levante i co wniosek że La liga mocna bo mają takie tuzy jak Getafe i Levante ? Inna sprawa że troche fani Inter pompowali baloni "passa itd", a każdy chyba wiedział że to inna para kaloczy.

Meczu nie widziałem całego ale jestem zdziwiony tym że Valencia przeprowadziła tak mało kontrataków... bo to że oddadzą pole i beda kąsać to było do przewidzenia, ale kąsania nie było :roll: Inter miał w tym meczu masakrycznego pecha, co może okazać sie kluczowe na Mestalla. Mieli przewage i co ważne sytuacje. Pewnie Nietopoerze 2;2 brali w ciemno z tego wyjazdu, a patrzac na to co sie działo to są wdzieczni opaczności. :wink: Piłka jest piękna, i jakże nie przewidywalna, bo to co miało byc atutem Inter wykorzystała Valecia [wolne, rożne stałe fragmenty gry], a to co najlepiej wychodzi Nietoperza [kąsania flankami, kontry] nie było widoczne.

Pech Interu jeszcze sie nie skończył, bo polega on na tym że Valecia na wyjeżdzie a u siebie to dwie inne drużyny. Zadziwiające jest to że nie dośc że Valencia nie kąsała to dwa razy odrabiała. Scenariusz nie do przewidzenia, zwłaszcza że stworzyli mało okazji. Ale jak napisałem 2;2 to wynik który brali w ciemno.

Silva znów strzela. Niby nie widoczny a tu prosze. I tak jak przewidzielismy znów Valencia zagrała 4-4-2 bez tych klasycznych skrzydłowych, jak z Barcą. Zadziwiało mnie ustawianie Interu, ale jak sie okazało to tylko grafika umieściła Dejana jako drygenta :wink:
Rewanaż bedzie ciekawe, może wróci Vincente i Vieira.

Wróć do „Puchary Europejskie”