FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 22 lut 2007, 1:28

rkoeman pisze:ps - Zaza, chodzilo mi o wczorajsze zachowanie canny w meczu z bayernem. byl podobnie zagubiony (nie chodzi o konkretne akcje). mundial zbiera swoje zniwo. brak sily

Spoko to już nie tylko chodziło o Twoja wypowiedz, ale koledzy wcześniej tez coś wspomnieli w tym kontekscie o Cannavaro, poprostu to nie są roboty. Zreszta Tobie tego tłumaczyć nie musze. Gdyby nie takie sytuacje jaka by była piłka ? Kiedys sie zemnie smiano że ja powinnem oglądac mecz Milanu na parapecie :P bo czasem sprawiam wrażenie jak by to była sprawa zycie i smierci :P ale ostatni gwizek i luz maryja :P Ba nawet chodził kiedys dowcip o Zazie i meczach Milanu na parapecie :lol: ale nie pisze bo podłapiecie :P

llcooljay pisze:zaza, daje Ci r10 za kake i doplacasz jeszcze 30 baniek. pasi?

500-457-... dzwoń :wink: Mam inna propozyje :P hehe zgadamy sie. Gdyby tak kibice decydowali to ja pierdziele ['] Swoja drogą kiedyś chciałem załozyc temat cos na wzór "wymiany" Jak byście mogli wyrwac jednego gracza z obozu np najwiekszego "wroga" kto by to był ? cos w tym stylu, może Jarzyna działamy cos ? bo w sumie nudy :P

A dziwisz mu sie że sie pociesza ? trzeba zawsze mieć na sobie kolorowe okulary :P i tylko dostrzegac pozytywy, może nie tylko ale przedewszystkim.

Wróć do „Puchary Europejskie”