Prison Break

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post autor: Riddick » 22 lut 2007, 8:44

Lost a Prison? trudno powiedzieć, ale jednak ten sezon Zagubionych póki co jest rozczarowaniem, drugi sezon Prisona również nie jest aż tak dobry jak pierwszy ale od momentu jak Kellerman przyłączył się do ekipy odcinki nabrały świetnego poziomu... A w Loście różnie to bywa, są niezłe i słabsze odcinki, osobiście już nie mogę patrzeć na Jack'a i jego rozsterki :? Sawyerowi jakby coś zabrali..... Ja polecam w takim wypadku rewelacyjny serial Heroes,

A z tym Franklinem to może on rozegra to tak, że będzie ściemniał Mahonowi a przez to forum dogada się ze Scolfieldem co zrobić :wink: kto wie, może być różnie... Chociaż mi się wydaje, że dobro rodziny przede wszystkim, może Micheal się podda w momencie gdy wszystko się wyjawi, w końcu zostało parę odcinków do końca więc powinni do tego zmierzać...

Ciekawe co tam z Teodorem będzie się teraz działo, myslę że albo go znajdą albo dołączy do kogoś, chociaż dołączy, jak :? :?:

Pomimo początkowego sceptyzmu na temat tego sezonu to ostatnie odcinki naprawdę dobre...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”