Euroliga

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 22 lut 2007, 21:28

Prokom wygrał na wyjezdzie z Efesem. Spotaknie było bardzo ciekawe, a zwyciestwo Spoocianie wywalczyli po świetnie rozegranej dogrywce. Czyzby czystka przeprowadzona przez Kijka dała efekt. Wg. mnie świetne zawody rozegrał Atkins, Besok, Dylewicz 8) Przyzwoicie wygladali takze Slanina, Hukic i Andersen. Nie wiem jak wyglada Dalmau w meczach ligowych, jednak trudno mi sobie wyobrazic jak taki zawodnik ma miejsce w zespole mistrza Polski czy uczestnika Euroli, jego straty sa na poziomie podworka. Szczescie przypisało Prokomowi, ze nazbierał fauli i nie mogl wystapic w dogrywce. Przy jego obecnosci w czwartej kwarcie, Polacy stracili cała przewage... Atkins-Hukic znacznie lepiej sie prezentowali niz duet Pacesas-Dalmau. Wreszcie Filip dostał sporo czasu i wykorzystał go, dziwna decyzja Kijka, ze dał mu pograc tak malo w czwartej kwarcie.

Co od sytuacji, ktora przyniosła wielkie kontrowersje, nie wiem jakie sa zasady w Eurolidze, jednak z tego co jest w NBA, punkty zdecydowanie zdobyte po czasie.

Wróć do „Inne sporty”