Bienias pisze:Piwus ale powiedz mi kogo to wina ze sie nie dostaliscie? Widac inni lepiej sie przylozyli i nie ma w tym zadnej zlosliwosci.
Powody
"Nie jestem fachowcem w dziedzinie piłki nożnej, ale sekretarz związku Zdzisław Kręcina, który dwa razy odwiedził Kraków, zapewnił mnie, że podobno ci z Cracovii chcą zdemolować stadion nielubianej Wisły."
"Na krakowskim stadionie wadliwie działa ogrzewanie murawy, czy nawet wcale stadion nie ma takiej instalacji. Takie informacje przekazał mi pan Kręcina. Nie chcieliśmy ryzykować rozgrywania tak ważnego meczu przy zmarzniętej murawie."
Faktycznie, Kręcina się lepiej przyłożył, żeby przenieść mecz do Warszawy. Złosliwości może w tym co piszesz nie ma, ale jest pewna nutka bezczelności
Słyszałem, że wam chcą zrobić kolejny zarząd komisaryczny w tym mieście bez problemów, a stadion w ogóle nie jest rozbudowywany. Nie wiem czy w takiej sytuacji można się pocieszać tym, że w Krakowie leżą gałęzie przed wejściem na sektor CBienias pisze:hmm mozliwe ale smiesza mnie decyzja wydawane w waszym miescie.