Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 lut 2007, 22:18

Mówią czas to pieniądz mniej wiecej, zapłać hajs czas Ci poświece - styl ? mowa ! czyli coś czego dawno nie widziała Twoje głowa :] A Ty żuczku, do Zazy masz słowa ? uważaj bo zaraz skończy sie Twoje mowa, szpitalne L 4, wiec i szpitalne łoże, i z niego bedzie krzyczał "Robinho graj ! przeciesz możesz" :P wiec Hala ziomek, i uważaj na siebie, bo są szpitale bez telewizor - to bedzie miał dobiero doła :P heheh

A tak na poważnie to po kolejki bo najwyrazniej cos Cie boli - skompromitowałeś sie i w zasadzie nie powinnismy rozmawiac bo Ty znikniej po sezonie gdy Real nic nie wygra a ja nie mam zamiaru toczyc jakis wojenek z fanami Real, tym bardzie że nie należysz do tych z którymi warto rozmawiać - Recistów i emerytów ? to przynajmiej rety mają nie a trzeba im płacić jak "złotym dziecią" które nigdy życia nie poznały. Słabo w temacie jestes bo jak by tak dobrze popatrzec to nie ma juz tych emerytów - jeśli za takiego uważasz Paolo czy Billy'ego to nic Tylko Ci wspołczuć, bo to są ikony, i każdy fan Milanu odda wszysko by grali nawet do 70 roku życia :] Oni w momencie przyjściu na świat zamiast mówić "mama, tata - już mówili Forza Milan" :] mowa ! A inni ? Jak masz 12 lat to dla Ciebie 30 letni piłkarz to emeryt :roll: wspołczuje Ci bo chyba mało widziałeś...

Zadowolony z Gago i Pipity ? w zasadzie nie wiem na jakiej podstawie bo ich transferów narazie nie moze oceniać, oczywiscie możesz być zadowolony ale chyba udajesz, bo jak juz to trzeba dać im czas.

Poświecieć Robinho za Kake ? :roll: Możesz Robsona poświecić ale chyba w czasie mszy świetej, może po takiej ceremoni coś by pokazał bo narazie zbyt długo trwa ta "adaptacja"

assurbanipal pisze:Zreszta jak widać po ostatnich osiągnięciach w pucharach liga włoska jest w tej chwili słabsza od hiszpańskiej

hmmm ciekawe jak na to patrzysz ? Bo chyba myslisz o Barcelonie, wiec nie pisz liga Hiszpanska :roll: A jedynie dystans po między Real a Barca pod wzgledem piłkarskim. Bo co takiego mówią ostatnie lata np. 5 Pucharu Europy ?

assurbanipal pisze:bardzo zmartwiła mnie wymiana tego ostatniego na Baptistę.

Który w trudnej jak cholera premiership zaczyna cos kąsać a w technicznym Realu nie mógł sobie poradzić, jak to jest ? Bo gdy Ty przytaczasz kolejne przykłady to wynika jasno że problemem nie jest brak potencjału tych pikarzy, czy talentu ale problemem jest ... Real - Fabio Cannavaro to jeden z 5 najlepszych stoperów świata na przestrzeni ostatnich trzech lat. Wiele dzieci doceniło go podczas mundialu w publicznej telewizji ale on tak grał od samego przyjścia go Juve... wiec jak to jest ? Chyba nie powiesz mi że Real gra taka piłke że Fabio nie zdąży sie ustawić ?:wink: Widzisz napisałeś coś niby pijac do serie A, ale z tego wynika jasno że powinieś gdzie indziej szukac problemu.

Chyba sam nie wierzysz w to że Milan odda Kake za Robinho, ba czy nawet Inter Adriano - daje 100 zeta że to tego nie dojdzie wchodzisz ? Przeczytaj uważnie co zostało napisane na poprzedniej stronie. Wymiana :lol: a to dobre, marzenie ścietej głowy...

RealFan & Jarzyna - wzywam Was w temat bo temu panu juz podziekujemy - derby nie bawem może bycie zaczeli dialog :P

Mundialito My sie nie kłucimy :wink: Tych napisał o wszystkim a tak naprawde o niczym. Nie trafił, ślepakami strzela :P

Wróć do „Hiszpania”