A tak na poważnie to po kolejki bo najwyrazniej cos Cie boli - skompromitowałeś sie i w zasadzie nie powinnismy rozmawiac bo Ty znikniej po sezonie gdy Real nic nie wygra a ja nie mam zamiaru toczyc jakis wojenek z fanami Real, tym bardzie że nie należysz do tych z którymi warto rozmawiać - Recistów i emerytów ? to przynajmiej rety mają nie a trzeba im płacić jak "złotym dziecią" które nigdy życia nie poznały. Słabo w temacie jestes bo jak by tak dobrze popatrzec to nie ma juz tych emerytów - jeśli za takiego uważasz Paolo czy Billy'ego to nic Tylko Ci wspołczuć, bo to są ikony, i każdy fan Milanu odda wszysko by grali nawet do 70 roku życia
Zadowolony z Gago i Pipity ? w zasadzie nie wiem na jakiej podstawie bo ich transferów narazie nie moze oceniać, oczywiscie możesz być zadowolony ale chyba udajesz, bo jak juz to trzeba dać im czas.
Poświecieć Robinho za Kake ?
assurbanipal pisze:Zreszta jak widać po ostatnich osiągnięciach w pucharach liga włoska jest w tej chwili słabsza od hiszpańskiej
hmmm ciekawe jak na to patrzysz ? Bo chyba myslisz o Barcelonie, wiec nie pisz liga Hiszpanska
assurbanipal pisze:bardzo zmartwiła mnie wymiana tego ostatniego na Baptistę.
Który w trudnej jak cholera premiership zaczyna cos kąsać a w technicznym Realu nie mógł sobie poradzić, jak to jest ? Bo gdy Ty przytaczasz kolejne przykłady to wynika jasno że problemem nie jest brak potencjału tych pikarzy, czy talentu ale problemem jest ... Real - Fabio Cannavaro to jeden z 5 najlepszych stoperów świata na przestrzeni ostatnich trzech lat. Wiele dzieci doceniło go podczas mundialu w publicznej telewizji ale on tak grał od samego przyjścia go Juve... wiec jak to jest ? Chyba nie powiesz mi że Real gra taka piłke że Fabio nie zdąży sie ustawić ?
Chyba sam nie wierzysz w to że Milan odda Kake za Robinho, ba czy nawet Inter Adriano - daje 100 zeta że to tego nie dojdzie wchodzisz ? Przeczytaj uważnie co zostało napisane na poprzedniej stronie. Wymiana
RealFan & Jarzyna - wzywam Was w temat bo temu panu juz podziekujemy - derby nie bawem może bycie zaczeli dialog
Mundialito My sie nie kłucimy