Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lut 2007, 0:36

RealFan a jednak podołałeś :wink:

Niezgodził bym sie z Tobą że Atletico ma problem z Maxim i Petrovem - problem to był by gdyby urazów doznali wczoraj, ale od tego czasu mineło tyle czasu że to już inna bajka, przeciesz rozegrali w tym "dziwnym ustawianiu" massse spotkań. Nie zrozum mnie źle, bo oczywiscte jest że maja max strate, ale to juz jest inna bajka gdy bez nich rozegrali tyle spotkań z Gallettim i Luccinem po bokach. Na tym straci widowisko, bo Pertow mnie osobiscie szokował w La Liga, lewa noga może krawaty wiązać :P A Maxiego nie trzeba przedstawiać.

Ostatni mecz Atletico to wyjaz na Ramon Sanchez Pizjuan i efekt pamietamy, gdyby nie ta czerwona kartka dla gracza Sevilli był by pogrom :P Jednak Atletico u siebie, a na wyjeżdzie to dwa inne zespołu - tylko że ich pech polega na tym że Real ma podobnie. A to bedzie dla nich wyjazd :]

Wątpie że w takim meczu szanse dostanie Marcelo, juz bardzie bym sie spodziewał Salgado bo on wiecej gwarantuje Capello. Jesli Diarra nie jest gotowy na 100% to chyba środek Gago - Cygan :wink: Co masz na mysli Realfan pisząc " zdecyduje się na ustawienie podobne do tego z Bayernem" :> ? To jak w tym meczu Real zagrał innym systemem niż dotychczas ? czy masz na myśli samą odsade personalną ?

Jarzinho co racja to racje - Aguirre ostatnio grał w mysl zasady "Kun i Nino macie wolna reke, reszta zadania" :wink: Ale to mecz u siebie wiec nie wierze iz jakośc szczególnie sie "schowają za garde", co prawda możemy oglądac szachy, co nam wskazuja liczby niżej :? Ale nie koniecznie musza miec poparcie. Real podbudowany meczem w LM może sie spokojnie przygotować do tych derbów. Bo jakże inna była by atfosmera gdyby np. przegrali 1:3... Także to tez plus na kozyśc Królewskich a patrz na liczby...

Dotychczas 69 spotkań na Vincente Calderon
- z czego Atletico wygrało 23
- Real 27 razy wywoził komplet punktów
- 19 padł remis
- Bramki - 107:107
+ passa Królewskich o której wspomniał RealFan

Co ciekawe Atletico strzeliło tylko 13 bramek na Vincente Calderon w tym sezonie [choć Real tylko 12 na Bernabeu :roll:] Tracili po 9 w domu [oba kluby] - jednak na wyjazdach Real strzelił 18 bramek - tracąc 10.

Ja mimo wszystko typował bym tylko jeden wynik, teraz Real jest w konfortowej sytuacji. Mecz z Bayernem troche uciszył krytyków, wrescie oglądali bramki Realu na Bernabeu, wiec to im tylko może pomóc. Raul troche zamkna usta krytyką, wiec ma Fabio konfort że go wystawi bez nagonki :wink: Osobiscie wytypowałem 2:1 dla Królewskich.

Swoja droga widzieliscie artykuł o Juan Manuel'u Macie w PN ? Matador :P Jak Carlos Sainz :P

Wróć do „Hiszpania”