Niezgodził bym sie z Tobą że Atletico ma problem z Maxim i Petrovem - problem to był by gdyby urazów doznali wczoraj, ale od tego czasu mineło tyle czasu że to już inna bajka, przeciesz rozegrali w tym "dziwnym ustawianiu" massse spotkań. Nie zrozum mnie źle, bo oczywiscte jest że maja max strate, ale to juz jest inna bajka gdy bez nich rozegrali tyle spotkań z Gallettim i Luccinem po bokach. Na tym straci widowisko, bo Pertow mnie osobiscie szokował w La Liga, lewa noga może krawaty wiązać
Ostatni mecz Atletico to wyjaz na Ramon Sanchez Pizjuan i efekt pamietamy, gdyby nie ta czerwona kartka dla gracza Sevilli był by pogrom
Wątpie że w takim meczu szanse dostanie Marcelo, juz bardzie bym sie spodziewał Salgado bo on wiecej gwarantuje Capello. Jesli Diarra nie jest gotowy na 100% to chyba środek Gago - Cygan
Jarzinho co racja to racje - Aguirre ostatnio grał w mysl zasady "Kun i Nino macie wolna reke, reszta zadania"
Dotychczas 69 spotkań na Vincente Calderon
- z czego Atletico wygrało 23
- Real 27 razy wywoził komplet punktów
- 19 padł remis
- Bramki - 107:107
+ passa Królewskich o której wspomniał RealFan
Co ciekawe Atletico strzeliło tylko 13 bramek na Vincente Calderon w tym sezonie [choć Real tylko 12 na Bernabeu
Ja mimo wszystko typował bym tylko jeden wynik, teraz Real jest w konfortowej sytuacji. Mecz z Bayernem troche uciszył krytyków, wrescie oglądali bramki Realu na Bernabeu, wiec to im tylko może pomóc. Raul troche zamkna usta krytyką, wiec ma Fabio konfort że go wystawi bez nagonki
Swoja droga widzieliscie artykuł o Juan Manuel'u Macie w PN ? Matador