Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 24 lut 2007, 12:49

No i mecz z Atletico dziś 22 na Calderonie

Nie ma u nas juz 'kata' :wink: Atletico w osobie Ronaldo który rywala z drugiej części Madrytu sporo nastrzelał

A ja sie z perspektywy meczu bardziej zastanawiam czy wreszcie Torres Ferrnado strzeli nam gola, bo od początku kariery sie mu to nie udało

Real jak zagra :?: Po Capellowemu :arrow: Gago plus 'przecinak' Diarra bądz Emerson (zależy na ile malijczyk bedzie sprawny) na lewej pewnie Raul na prawej zamiast zawieszonego Beckhama możliwe ze Guti

Nie sądze by Capello w meczu wyjazdowym wyszedł w środu pola Gago-Gutim a na skrzydłach dał np. Reyesa na prawą

Ciekawsze jest zestawienie defensywy: i tak wg mnie zagraja od lewej
M.Torres-Helguera-Cannavaro-M.Salgado. Zdziwiłbym sie gdyby od pierwszej minuty grał u nas Marcelo, choć możliwe ze Raul Bravo zagra po lewej a M. Torres na prawej

Typowania wyniku sie nie podejmuje :arrow: jedyne czego mozna być pewnym to że bramki padną. Remis nikogo nie urządza wygrana Atletico zrówna ich punktami z Realem

Zaza Ancelotti w Realu to ścisły wymysł włoskiej prasy, owszem była taka opcja za czasów Pereza gdy Sacchi był dyr. sportowym.

Kaka za długo zapewnie ze chce zostac w Milanie, by nagle wyskoczyć ze odchodzi do Madrytu stąd ja nie widze opcji Ricardo w Realu. Jakby robił poker i sie nie wypowiadał badz rzucał hasła w stylu "nikt nie wie co sie w przyszłosci wydarzy" - to ok , tymaczasem wszyskitemu zaprzecza.

Poza tym Calderon jest na takie transfery za słaby był Perez byłoby inaczej :wink:

Transfery, transfery...hmm jeszcze nie pora na spekulacje pogadamy za 2-3 miesiące :P

Co do Robinho :arrow: jego gra w Madrycie zależy od Capello, włoch zostanie to myśle ze Robson wyleci, za Capello Robinho gra ostatnio totalnie beznadziejnie

Emerson to już pewnie szuka paszportu włoskiego bo na 99% wróci do włoch po 'tragicznym' sezonie w Madrycie

Wróć do „Hiszpania”