www.acmilan.plCzterech piłkarzy Milanu, Ambrosini, Pirlo, Gattuso i Gourcuff mogą okupić występ we wtorkowym spotkaniu z Celtikiem absencją w niedzielny wieczór. Czwórka pomocników zmaga się bowiem z gorączką. Najbardziej prawdopodobnym jej źródłem jest brak ciepłej wody na Celtic Park. Po zakończeniu wtorkowego spotkania na obiekcie mistrzów Szkocji rozległ się alarm przeciwpożarowy. Na obiekcie automatycznie odłączony został dopływ ciepłej wody. Piłkarzom Milanu zafundowany został tym samym zimny prysznic.
Nie mam pytać - to zmienia troche sytuacje
Peyter dla tego by równowaga była zachowana zagra na 90% Olivka i jeden z tych na nos
Na temat gracza Rimini nie ma co piszać, ale jeśli Arsen Wenger też go "widzi" to musza szybko działać, nie dawno był tez łaczony z Interem. Z tym że żaden z tych klubów nie ma taki układów z Rimini jak Milan, juz pomojając wypozyczenie Digao.
Co do samej fomacji defensynej to ja sobie nie wyobrażam by linia była inna niż napisałeś wczesniej, serial z Oddo trwał, ale tym transferem Łysy zagwarantował Ancelottiemu to że ma wszystkich tych co beda podstawowi w nastepnym sezonie juz teraz, no oprócz Nesty ale wiemy jak jest. Oby szybko wrócił. Macie racje ze Lino tez grywa na prawej, choc w Empoli chyba pełni role stopera. Jak by nie patrzeć teraz najważnieszy ruch na rynku dotyczy bramki, ewentulanie nowej umowy z Dida, ale jak idzie wyczytac Nelson teraz zarabie troche, i chce jeszcze wiecej.
Zarabie 2,5 miliona - chce z 3,5 - a Gigi gdy Juventus grał w serie A dostawał 5 milionów za sezon gry, teraz mówi sie ze za 4 [4,5] podpisze umowe. Tym bardzie że nastopiła zmiana zarobków w Juve z wiadomych wzgledów. Nie wiem jak to załatwią ale jesli Dida miał by podpisac nowa umowe za 3,5 baniaka za sezon to za takie pieniadze bedzie grał nie jeden fantastyczny bramkarz, no może troche wiecej