AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lut 2007, 14:57

Johnny_bravura nie mam nic przeciwko, zreszta juz inny Polski bramkarz zapadł działacza w pamieć :roll:

Szkoda że to tylko takie nasze marzenia :? Niestety, może Matusiak przypomni Włochą gdzie trzeba szukać. Choć przyznam sie że jak Kanonierzy kupią Boruca to tez nażeka nie bede :wink:

A w przypadku Artura chyba nawet bysmy rozmawiali o innych pieniądzach, bo nie sadze by na Celtic Park zarabiał wiecej niz Dida teraz. Wiec jakies 2 miliony i każdy zadowolony :)

Lepiej niż Barca, no nie wiem, ja tam do Valdesa nic nie ma, ba ten sezon jest kapitalny w jego wykonaniu, bład w meczu z The Red's nie może byc w żadnym wypadku wyznacznikiem. Naprawde, to tak jak przed każdym meczem z Valencią przypomina sie jego błedy i "nabicia" Davida Villi - to takie etykietki. Zawalił Victor w tym meczu LM, jednak jak popatrzymy na cały sezon [do tej pory] to jest w gronie tych który graja nawet lepiej niz w poprzednim sezonie, ba nawet moje jest sam...

Boruc na Giuseppe Meazza :] mowa :) Ale z tego co wiem to on za Duma Kataloni wiec może Victora zastąpi na Camp Nou :wink: hehe pobożne zyczenia.

Wróć do „Włochy”