Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 15:03

Bla bla bla i riki riki tak ..... ot cała twórczość zazy. Zgodnie z zasada zaza ma racje, jesli nie ma racji patrz pkt. pierwszy.
zaza pisze:hmmm no chyba nie sadzisz że Twoje zdanie sie tu liczy ? Tylko fanów Milanu. Mowa. Także nie rozumiem do czego zmierzasz ? Sadzisz że w tej kwesti Twoje zdanie ma znacznie ?
Widzisz twój problem jest taki, że statystyki wpłynęły na twoją umiejętność czytania ze zrozumieniem. Pisałem, że wg. mnie Milan to w dużej części była ekipa emerytów ....a ty, że fani Milanu tak nie uważają......i ja się z tobą zgodzę, że tak nie uważają, ale jak tak uważam i mogę to robić bo nie jestem fanem Milanu.

Co do Gilardino, to podajesz imponujące statystyki bramek, ale dziwnym trafem sam wspominasz, że większośc strzelił w Parmie. Skoro w takim razie można go oceniać za grę w byłym klubie, to dlaczego nie można pozytywnie oceniać młodego Gago i Higuaina???? Czyli postepownie wg. zasady..."Zaza ukraść krowę dobrze, Zazie ukraść źle" :P

Co do l.argentyńskiej, to skoro stwierdziłem, że ostatnimi laty ją śledzę w Tv nie znaczy, że oglądam wszystkie mecze z kolejki. Jesteś już dużym chłopcem i wiesz, że najpopularniejsze kluby to Boca i River, wieć stacje zagraniczne (oglądam w tej chwili na DubaJ Sport z satelity Badr, wczesniej pokazywał kanał Saudi Sport) ..... a własnie tak się składa, że z tych drużyn pochodzą dwaj młodzi gracze Realu. Co do Riquelme to w ostatnim meczu w niedzielę zagrał słabo, ale fani Boca przywitali go w iście "Królewski" sposób.
hmmm no chyba nie sadzisz że Twoje zdanie sie tu liczy ?
widzę, że kolega uważa, że skoro naskrobał blisko 7 tysiecy postów to jest forowym bogiem :D Powiem szczerze ...... mnie to, bo nie jest dla mnie ważne zdanie innych .... zwłaszcza twoje.

Dziwne że tylko w Real Ci "Włosi" ostatnio zawodza na całej lini - zwłaszcza w formacji obronnej. Zreszta skąd do Realu trafił Roberto Carlos ? na Mestalla jest Moretti, Barca ma mistrze pod każdym wzgledem - Zambrotte.
i znowu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.....przecież pisałem o środkowych obrońcach, a nie bocznych.....a Carlos, czy Zambrotta nimi nie sa.....no chyba, że się mylę.
Tylko prosze Cie nie wymiekaj ! Bo napisałeś coś wiec czas byc to udowodnił Krzywy
wymiękam i przyznaję, że prawdziwym boskim samcem jezt zaza :lol:

I na koniec
Wiesz co różni fanów Włoskiej piłki od Hiszpańskiej ? Ci od Calcio sa zawsze i na zawsze... fani Real są jak faza - z czasem upływają [']
i tu się grubo mylisz, bo w odróznieniu od ciebie nie kibicuję
Królewskim od chwili zwycięstw jak ty Milanowi. Przypomnij sobie pewnien mecz z konca lat 80-tych w Pucharze Mistrzów pomiędzy twoim Milanem a Realem. Z racji tej, że zawsze nieznosiłem Holendrów kibicowałem jako mały knypek pewnej druzynie w białyk koszulkach z fikającym salta meksykaninem :D i czającym się w polu karnym "sępem". Tak sie dziwnie złożyłyo, że na San Siro Milan przejechał się po Królewskich, a w fianle po drużynie z Bukaresztu. Natomiast nie mam zamiaru przed toba tłumaczyć sie za wielu młodszych kibicujących od epoki galaktycznych. Zreszta nie widze róznicy pomiędzy ich powodem bycia kibicami Realu a chwila jak zapewne ty zostałeś fanem Milanu. Milan wtedy też w pewnym sensie byl galaktyczny.

Wracając do dzisiejszego meczu, to jak zagra R.Bravo i Salgado może być źle. Fabio pewnie nie bedzie ryzykował i ponownie wystawi "młodych gniewnych".

PS. A oto co otrzymałem od zazy na priva
Podaj swój numer telefonu chetnie sie z Toba zgadam i sam oczenisz czy tylko rymowac umniem Dziwko jebana ... rozumiemy sie ? jak wymiekniesz to bedziesz wpisany na forumowa liste dziwek które pisza tylko do 22 gdy tata w pracy
.... nigdy się z takim delikwentem na forum nie spotkałem :shock: Juz teraz rozumiem dlaczego ma tyle ostrzeżeń.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2007, 15:16 przez assurbanipal, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”