Lozano pokazal, że ma jaja.Szacunek dla niego, za podjęcie też nie latwej decyzji.Nie mówię, że jest ona najlepszym rozwiązaniem dla Polskiej rep. zwlaszcza przed zbliżającymi się ME.Lozano pokazal, że nie będzie tolerowania foszków nawet największych gwiazd.Przecież Świder czy Guma od dawna żyją w tak napiętym systemie, a o ich narzekaniach cicho.Fakt, ze fizycznosc Wlazlego daje wiele do zyczenia, jego zmagania z wlasnym organizmem w czasie przerw i na meczu sa wszystkim znane, ale wedlug mnie, powinien zalatwic to nie przed mediaBabel pisze: Przyznam, że przy takich argumentach nie bardzo jest miejsce na dalszą polemike. Ale szkoda, że ta sprawa od samego poczatku była rozwiazywana przez media. Oficjalny komunikat podany ma być w poniedziałek. Kadra bez Wlazłego nie umrze, ale z nim byłaby jeszcze mocniejsza. W sumie wszyscy maja przykład jak nie nalezy rozwiązywać takich spraw.
Józefacki ? Nee, do kadry się nie nadaje, wydaje mi się, że nie bylby w stanie pociągnąć zespolu, oraz byc jej silą napędową.Jeżeli stawiamy na mlodzież, to szkoda trochę że nie ma Janeczka zamiast Kurka, bo to jedyny czlowiek, którego forma jest stala w tym jakże dziwnym zespole GwardiiKendo pisze:No na pewno brak Wlazłego bedzie dużą stratą. Ale nie dramatyzujmy, mamy go kim zastąpić. Mi się ostatnio podoba Tomasz Józefacki. Pamiętam jak grał w Świdniku i mogłem z bliska oglądać jego popisy a teraz w Resovcii znakomicie sobie radzi. Wczoraj Resovia znów wygrała choć drugi set wcale na to nie wskazywał. Jedynie Kwaśniczka próbował jeszcze cos zrobić ale jeden zawodnik seta nie wygra. Pilarz bardzo słabo, a przeciez został powołany przez Lozano. Jak to fajnie powiedział komentujący wczoraj Wojtowicz?, że Pilarz przestal rozgrywać, a zaczął wystawiać.
Nominacja Pilarza, jest wg mnie trochę nad wyraz.Fakt, jest pierwszym sypaczem rewelacji sezonu, ale często musi za niego wchodzić Kozlowski, a poza tym jego pilki są raz lepsze raz gorsze, nigdy nie wiesz jak zagra.W jego miejsce widzialbym np. Woickiego i niech nikt mi nawet nie zaczyna wmawiać, że jest za maly, bo tak naprawdę nikt chyba jeszcze nie wszedl mu górą w PLS-ie, a palce to ma obok Gumy najlepsze w Polsce.Gdyby mial tylko 10 cm więcej
Żle się stało że Wlazłego Lozano pogonił, znacznie lepiej by było gdyby spokojnie porozmawiali a nawet odpuszczono Wlazłemu tą komercyjną LŚ, a tak nie dość że nie ma Mariusza na LŚ to jest niepotrzebny konflikt.
To wina Raula, czy Szampona, że jest konflikt
Jak dla mnie powinien się ugadać z Alojzym ( a może to zrobil i nie doszli do porozumienia ?bellus pisze:
Szkoda Mariusza, jednak wszystko słuszne, że najpierw trzeba było gadać między sobą, tylko z kim? Przez telefon z sekretarką na ranchu w Argentynie? W jakimś stopniu iskrzy dla tego, że Lozano nie ma w kraju, jest od czwartku a liga rozpoczęła się w grudniu... Dzisiaj mecz Olsztyn Skra a on jedzie patrzeć jak Jastrzębie będzie niszczyło Jadar.