Barça_Hincha pisze:Żebys się nie zdziwił jak Ryjek da jako drugiego środkowego obrońce Edmilsona - to by było samobójstwo
W drugiej połowie powinien wejsc na boisko Eto'o na ostatnie 15-20 minut. Nie za dużo żeby nie było potem kłopotów z kolanem znowu
Taaa, a na lewej zagra Zambrotta, a pozycje Deco zajmnie Motta
Brakuje Rafy, wiec sprawa jest chyba jasna
Valdes-Ula-Thuram-Puyol-Gio-Motta(Edmilson)-Xavi-Iniesta-Giuly-Eidur-Ronaldinho.
Jestem naprawde ciekawy kogo wystaiw Frank na DM, zawsze stawiałem wyzej Edmilsona, jednka w tym sezonie sporo łapie kontuzji przezco nie potrafi dojsc do wysokiej formy. Messi powinien odpoczac i byc moze zagrac 30 minut. Podobnie Eto'o. Jesli wystapi Saviola, to Ryjek pokaze, ze naprawde mu ufa
Co do sprawy Albeldy, ostatnio dosc goraco było na temat jego kontraktu. Wiadomo, ze dyrektor sportowy Valencii Amadeo Carboni jakos nie jest postacia lubiana przez zawodnikow, wiec pewnie Davi szybko podwyzki nie dostanie. To dałoby jakas szanse na transfer, choc z wydatkiem 15-20mln trzeba by było sie liczyc.
Nie wiem dlaczego Xabiego ma byc trudno wyrwac z Liverpoolu, Rafa ma trzech zawodnikow, kotrzy moga grac na tej pozycji, wiec jednego moze nam odstapic za spora sume. Dzisiaj pierwsze spotkanie gra Mascherano i wychodzi mu to dobrze, a mysle, ze transfer Argentynczyka był przeprowadzany z mysla, ze po sezonie moze odejsc własnie Alonso. Spekulacje dotyczace jego powrotu do La Liga to zadna nowosc. Osobiscie wolałbym Xabiego. Ostatnio pojawila sie plotka o Zapaterze, najmlodszym i najtanszym z całego grona.