Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: assurbanipal » 24 lut 2007, 19:13

Jak RvN nie gra to wspaniała wiadomość. Może wreszcie Raul zagra na szpicy jak wspomniał kolega, a za nim Guti, Higuain i Robinho :) Jakoś do Holendra jestem uprzedzony, podobnie jak i do Beckhama, choć ten akurat ostatnio w meczu z Bayernem pierwszy raz mi się podobał.

Przewidywany skład za oficjalną stroną
Casillas-Marcelo, Cannavaro, Helguera, Torres-Diarra i Gago-Raul, Guti, Reyes-Higuain

A wracając jeszcze do zazy to czy Krzysio J moze jakoś na niego wpłynąc aby nie zasypywał mojego priva groźbami i indektywami?
1.
Ej a gdzie mieszkasz na dolnym sląsku bo ja też wiesz I mam samochód może wpadne do Ciebie Chyba nie boisz sie ? Tym bardzie ze może przyjade po swoja kase jak nie wyciekniesz.

2. znów nie odpisałeś na najwazniejsze ['] to przynajmiej napisz gdzie cie szukac bo odwiedze dzis "Zielonke" może to po drodze ? koniec - bo Jarzyna prosił by nie zaczynac, zwłaszcza że jak widze nie chcesz sie załozyć w ciemno
z tego co wiem od innych nie tylko mnie groził :D No i widać dlaczego zaza ma samochód :) jeździ po ludziach i rekwiruje nagrozy za zakłady :D

Wróć do „Hiszpania”