Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 724

Post autor: mete » 24 lut 2007, 19:52

A wracając jeszcze do zazy to czy Krzysio J moze jakoś na niego wpłynąc aby nie zasypywał mojego priva groźbami i indektywami?
z tego co wiem od innych nie tylko mnie groził No i widać dlaczego zaza ma samochód jeździ po ludziach i rekwiruje nagrozy za zakłady

wiesz co smieszny jestes jak ci ktos pisze na priv to nie poto zebys wystawial to na pokaz i to jeszcze na temacie "Real Madryt" jak ci tak bardzo zalezy to poskarz sie od modow ale nie w ten sposob ze sie chwalisz co otrzymujesz na priv....a z tym zakladem to Zaza ma racej bo jak sie nie wie to sie nie pisze bo Milan pierwszy wprowadzil taktyke taka ktora glownie bazowala na bocznych obroncach w ataku a we wloszech boczni obrocny o wiele bardziej asystuja i strzelaja niz w hiszpani(Oddo Grosso[bardziej w tamtym sezonie] i wielu innych) ale to nie temat by o tym dyskutowac

co do meczy to osobiscie kibicuje Atletico ale uwazam ze jak juz nie ma Ruuda to moglby Robinho dostac szanse na swojej nominalnej pozycji czyli w ataku razem z Raulem lub Higuainem...mysle ze kibice nie byli by zadowoleni z porazki wiec Capello musi postawic na silny atak bo Atletico graja dobrze u siebie i ciezko bedzie Realowi Atletico dawno nie wygralo z Realem ani dawno nie byli przed nimi w lidze wiec beda podwojnie zmotywowani bo beda chcieli przerwac passe i maja szanse ich wyprzedzic

Wróć do „Hiszpania”