Knajpa - reaktywacja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lut 2007, 21:19

Diablo_ASR uważaj nie pisz tu o przebiegu meczu bo licho nie spi eee moderator :roll:

Ale to szansa dla Radka :]

Piwus działaj, trzeba wykasowac wszystkie posty, bo sa podchodzisz to tego jak by chciał a nie mógł :P

No co jest Piwusek !? Czemu nie działasz ? Ty zacznij może coś pisac zamiast kasowac o.k ? Bo narazie to nie zabłysłes, wykasowałes polejnego posta, szkoda że ten arurat był w temacie. Ale napisałem Ci to wykasuj wszystkie moje posty !

Swoją droga gdzie jest temat dotyczacy pracy modów bo cos nam sie mod zapuscił :? Trzeba mu pomóc :P

knajpa jest dodatkiem do forum, nie odwrotnie - czytac I post // fieldy

To gdzie mamy pisac ewentualne uwagi do pracy modów ? napisałem dwa razy Piwsuek wykasował :roll: Nie wiem czemu znikły te tematy odnoscie moderatorki wp itd.

Piwus przypomne Ci że nadal czekam aż wykasujesz inne posty które nie były w temacie wedle Twojej opni - bo to nie dobrze o tobie świadczy jak poszłeś na skróty. Jesli mój wykasoałes to czekam na inne. Ach i nie życze sobie byc kasował moje wypowiedz, zwłaszcza jak są w temacie k.p.w ? Tym bardzie że już Ci napisałem byc zaczał oceniać wypowiedzi piłkarskie spoko może nadrobić :P I wtedy jak ktos ma racje i pisze na temat nie "wp" a "op" :P Może zacznie coś pisać :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”