ZAZA na litość ...... ja tak nie twierdziłem, tylko wyjaśniałem w czym polega problem środkowych obrońców w Realu. Nie chodzi tu nawet czy się boczni włączają czy nie, ale w porównaniu do zdycyplinowanej włoskiej obrony, nie daja nalezytego wsparcia. Od razu, aby kolega problemu nie robił ....napiszę drukowanymi DOTYCZY TO TYLKO REALU !!!!!!!!!!!!Bagg czyli sugerujesz że róznica polega na tym iż w Itali boczni obroncy nie biora udziału w grze ofensywnej jak to napisał assurbanipal Shocked I piszesz to przypominając Canne z Juve gdy obok miał Zambrotte i np Chieliniego ? Czy my sie dobrze rozumiemy ?
Faktycznie wynik jest bardzo, ale to bardzo szczęśliwy. Dla sceptyków Higuaina ....miał kolo jedna setkę wiec ją zamienił na gola. Dodatkowo zap... jak wół po całym boisku. Cassano popisał się świetnym podaniem, jakich od kilku spotkań praktycznie brak.
Iker .... dla napinających się na poprzedniej fanów fanów blaugrany....tym różni się od ich papracza, że nawet jeżeli się myli to przeważnie w meczach o mniejszym stresie i raczej błedy nie wpływają znacznie na wynik. Valdkowi natomiast cos tam się uda ze słabszymi rywalami, ale jak jest hit to ...... oby zawsze był bramkarzem FCB
A i jeszcze raz do kolegi udowadniającego notoryczne sprzyjanie nam sedziów......nie przypominam, aby nasz prezesunio pałaszował obiady w towarzystwie prominentnych bonzow sędziowskich