Prison Break

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 25 lut 2007, 17:57

pablisso pisze:Bonso nie tylko dla berni'ego twoj post byl smieszny. naprawde ludzie ogladaja Losta 3 sezon juz z przywyczajenia, czy z glupiej ciekawosci czy nastepny odcinek to bedzie porazka...

Zgadzam się z tym w pełni. Sam ściągam Losta już w czwartek po emisji, ale właściwie nie wiem dlaczego - nudzi mnie ten serial już od kilku odcinków. Chyba rzeczywiście ściągam go z przyzwyczajenia i z naiwności, że "może w końcu powróci Lost z pierwszej serii". Druga seria PB, co prawda chyba gorsza niż pierwsza, to jednak bije Losta na głowę. Moim zdaniem of course.

Odcinek bardzo fajny. Trochę się zdziwiłem, gdy Sara zamknęła drzwi przed nosem Kellermana - po jego rozmowie z Linc'iem na dachu myślałem, że zacznie się odpokutowywanie grzechów przez Kraweckiego, ale jednak chyba teraz odłączą go od grupy operacyjnej.

Widzę, że nie tylko mnie zrobiło się żal T-Bag'a :lol: .

W sumie odcinek rzeczywiście urwał się w dziwnym momencie. Normalnie puszczono by kawałek taśmy aby jeszcze bardziej zachęcić do oglądania następnego odcinka, a tutaj przerwano przed początkiem. Chociaż z drugiej strony i tak chyba każdy będzie chciał zobaczyć co tam tak na prawdę jest :lol: .

A ja w czasie choroby trwającej przez całe ferie obejrzałem sobie całą pierwszą serię i pół drugiej jeszcze raz :lol: . Dlatego teraz na odcinki na Polsacie wprost patrzeć nie mogę...

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”