Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 25 lut 2007, 18:38

Jarzinho pisze:Sorry, ale to ty mi wmawiasz klamstwa
Nie mówię, że kłamiesz. Choć określenie, że sędziowie pomagają Realowi możnaby tak nazwać. Uznam, że jesteś przewrażliwiony i wyolbrzymiasz pewne sprawy :wink:
Jarzinho pisze:Bramka Reyesa.
Bez przesady. Nikt nie może mieć pretensji o to, że wolny został podyktowany. Nawet ze strony Mallorci nie było specjalnych komentarzy w tej sprawie.
Jarzinho pisze:Ma chechy przywodcze, przynajmniej wieksze niz Raul obecnie
Czyli cechy przywódcze można zatracić? Torres zagrał ledwie kilka spotkań, dopiero wszedł do drużyny z rezerw i już miałby być kapitanem :roll: Ta rola jest z resztą bardziej prestiżowa niż faktycznie nadzwyczaj istotna.
Jarzinho pisze:ale niz z tekstami karnych z kapelusza dla Barcy, a braku podobnych zachowan ze strony sedziego w kwestii innych druzyn.
Ktoś tam może i o takich pisał. Nie chce mi się szukać. Ja tylko zaznaczyłem, że jednak w ten sposób Realowi na pewno nie pomagają, tak samo jak z wolnymi czy spalonymi. Jak już jest pomyłka to na pewno nie jakaś celowa.

Krzysiu zresztą wszystko napisał jakie jest sędziowanie w Hiszpanii. Nikogo nie faworyzują, ale trudno powiedzieć, aby byli nieomylni :?

Dobra kończmy tą rozmowę bo prowadzi do nikąd.

Wróć do „Hiszpania”