Nici z wielkich wymian, przynajmniej do konca sezonu
Kod: Zaznacz cały
Washington Wizards - Sacramento Kings 109:106
Cleveland Cavs - Chicago Bulls 78:84
Dallas Mavericks - Miami Heat 112:100Świetne spotkanie Big Bena w Cleveland 14pkt, 19 zbiorek i 7 bloków
Miami byc moze bedzie konczyc sezon bez Wade'a to wg. mnie bedzie sie rownało brakiem chocby PO
Kod: Zaznacz cały
Toronto Raptors - Indiana Pacers 110:88
Charlotte Bobcats - Philadelphia 76ers 102:87
Orlando Magic - Detroit Pistons 89:94
New Jersey Nets - Sacramento Kings 109:96
New York Knicks - Milwaukee Bucks 95:93
Atlanta Hawks - Houston Rockets 105:99
Chicago Bulls - Washington Wizards 105:90
NO/Okla Hornets - Seattle Sonics 98:97
Minnesota Wolves - Phoenix Suns 104:116
Portland Blazers - Memphis Grizzlies 102:103
Denver Nuggets - Utah Jazz 104:114
LA Lakers - Boston Celtics 122:96Kod: Zaznacz cały
LA Clippers - GS Warriors 103:90
Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 76:93
San Antonio Spurs - Seattle Sonics 102:71
Milwaukee Bucks - Philadelphia 76ers 109:90
Dallas Mavericks - Denver Nuggets 115:95
Utah Jazz - Boston Celtics 105:87Troszke plotek...
Nadal bez zatrudnienia pozostaje Pippen, sam chciałby zagrac na Wschodzie, jednak nikt az tak bardzo o niego nie zabiega. Na Zachodzie pojawila sie opcja Nuggets, gdzie na kilka tygodni wylecial ze skladu JR. Smith.
Gran Hill ogłosi, ze nie zakonczy kariery po obecnym seoznie. Bardzo dobrze, choc nigdy juz nie bedzie Sprite
Wreszcie ostro wypowiedzial sie Shaq, a dostało sie... Nashowi. Wg. Shaga MVP za dwa ostatnie seozny zostało splamione, czyli Steve nie zasłuzył sobie. Wg. mnie w zeszłym roku MVP był jeden Kobe, dwa sezony temu raczej Nash, ale charakterek Shaq pokazał.
Wreszcie LAL. Radman przyznał sie, ze złapał kontuzje jezdzac na snowboardzie, co jest zakazane przez wikeszosc klubow. Tym samym Lakersi maja prawo zwolnic Radmanovicia bez zadnych kosztow. Lepiej bedzie jak zatrzymaja go, byc moze przyda sie w ewentualnej wymianie, z innej strony jego kontrakt jest dosc wysoki 30mln$ za 5 sezonow.
Mam nadzieje, ze ktos dzisja sobie przypomni, wkoncu spotkanie Bykow z Tłokami jest dosc wczesnie, a i ciekawie jest w Detroit.