http://www.e-basket.pl/News__Steve_Nash ... amu__37357
Czy on ma tyle kasy, fakt zarabia okolo 15 mln za sezon + pewnie 2X tyle za reklamy. Choc mowia, ze jest człowiekiem biznesu. Skoro Jordana stac na klub koszykarski, moze jakas społka
Co do Radmana słyszałem o jego wybrykach, ale o tym ostatnim w reprezentacji nie. Ja mam nadzieje, ze go nie zwolnia, bo przyda sie w wymianie
Yukasz moze ty orienrujesz sie cos o Jay'u Williamsie, byłym rozgrywajacym Bulls, chyba "2" w drafcie 5czy 5 lat temu, ktory przejechal sie na własnej karierze. Wysoki kontrakt, wrozono mu kariere na miare Jordana, prawde mowiac osobiscie widzialem w nim jednego z najlepszych rozgrywajacych. rozgrwajacego w pelni tego słowa znaczeniu. Moze wiesz co on teraz robi. Szukałem ale nie znalazłem
Co do wymiany za Gasola, Gordon odpada wg. mnie przeciez to kluczowa postac Byków. Deng byc moze. Zobaczymy po sezonie, bedzie o Hiszpana walka, bo on sam juz nieraz wspominal, ze koncza sie jego dni w Memphis.
Garnett postawił pod ściana Timberwolves. Nie bedzie wzmocnien, nie bedzie KG, mnie to cieszy, bo Lakersi byli chetni latem i zima na jego pozyskanie.
Widzałes Kapono po ASG, trafia tragiczne z dystansu.