NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 2:06

Co do Nasha :arrow:
http://www.e-basket.pl/News__Steve_Nash ... amu__37357

Czy on ma tyle kasy, fakt zarabia okolo 15 mln za sezon + pewnie 2X tyle za reklamy. Choc mowia, ze jest człowiekiem biznesu. Skoro Jordana stac na klub koszykarski, moze jakas społka 8)

Co do Radmana słyszałem o jego wybrykach, ale o tym ostatnim w reprezentacji nie. Ja mam nadzieje, ze go nie zwolnia, bo przyda sie w wymianie :P Głupia kontuzja, choc zdarzały sie "lepsze".

Yukasz moze ty orienrujesz sie cos o Jay'u Williamsie, byłym rozgrywajacym Bulls, chyba "2" w drafcie 5czy 5 lat temu, ktory przejechal sie na własnej karierze. Wysoki kontrakt, wrozono mu kariere na miare Jordana, prawde mowiac osobiscie widzialem w nim jednego z najlepszych rozgrywajacych. rozgrwajacego w pelni tego słowa znaczeniu. Moze wiesz co on teraz robi. Szukałem ale nie znalazłem :roll:

Co do wymiany za Gasola, Gordon odpada wg. mnie przeciez to kluczowa postac Byków. Deng byc moze. Zobaczymy po sezonie, bedzie o Hiszpana walka, bo on sam juz nieraz wspominal, ze koncza sie jego dni w Memphis.
Garnett postawił pod ściana Timberwolves. Nie bedzie wzmocnien, nie bedzie KG, mnie to cieszy, bo Lakersi byli chetni latem i zima na jego pozyskanie.

:arrow: Wracajac do MVP ja obstawiam :arrow: mmm Nash. Dałbym Arenasowi :P zrobił postepy a Washington notuje świetny sezon. Kobe nie, on musiałby zdobywac 35pt a Lakersi wygrywac 60 spotkan w sezonie. 8)

Widzałes Kapono po ASG, trafia tragiczne z dystansu. :oops:

Wróć do „Inne sporty”