Knajpa - reaktywacja

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lut 2007, 2:17

Yukasz pisze:Martinho

Nie wiem ? nic nie wiem czy On czy ktos jeszcze :wink: Ale powiem Ci że dobrze sie zamaskowali :P a co to jakas rywalizacja po medzy pilka.pl a pilkanozna.pl ? bo ostatnio ktos tu temat założył które forum lepsze :P

Nie kupujesz czystko piłkarskich gazet ? to zupełne przeciwienstwo mojej osoby :P moja prasa regularna to wtorek PN, sroda "Tylko Piłka" i Plus :wink: Nie raz Playboy jak coś mi wpadnie w oko :P Ale to rodzine chyba. Mój stary co dziennienie kupuje Superexpres, Wyborczą od x lat dzień w dzień, a czasem obie gazety pisza o tym samym :P

Brawo sport to jest żródło :] a ponoc jeszcze cos jeszcze tego typu giga footbaal czy cos, mój kuzyn kiedys opowiadał mi a ma 12 lat :P jak mi powiedział co mysli o piłce to uznałem że nie mam szans :P :lol:

Yukasz pisze:A mi nie proponowali
To sam zakładaj forum :P nie bedzie sie prosił :P Dziekuje takie propozycje, kilka z tych linków odwiedziałem i nie powiem poziom jest, ale kilka to masakra ...
Yukasz pisze: jeszcze miałem szansę zostac moderatorem

Nie mów tego głośno :roll:

Oooo Meastro czuwa :] jak żandarmeria :wink: transfer sie nie szykuje, chyba że działacze uznają iz nie ma sensu przedłużyc umowy :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”