FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lut 2007, 2:44

Jarzinho nie zwiedzał a z marszu zajął by miejsce np. Motty :P Ale ja nie wymieniłem go w kontekscie transferu, to mało prawdopodobne, choć vice Deco ? :] mowa ! Pascal ma trudny charakter, słynne były jego wyskoki w Bordeaux. Ale to jest fantastyczny piłkarz, który ma taka technike że mowa, aż dziw bierze że PSG czy nawet sam Lyon nic nie myślą on nim, juz od kilku sezonów mnie osobiscie zachwyca. Fajnie by było gdyby zasilił mocnieszy klub. Bo może wiele pokazać a ma dopiero 25 czy 26 lat.

Ale wiemy że nie ma tematu transferu i Barcelony. A sama współpraca może byc owocna, jak wspomniałes może dac Dumie Kataloni gwarancje że zatrzyma swoich graczy i nikt ich nie wykradnie. A ogrywac sie w Ligue1 to woda dla młyn dla każdego młokosa z "papierami na gre"

A wspomniałeś o Orłowskim i jego wypowiedziach, ponoc dużo mówił o Didzie :roll: Dzwonił do mnie ziomek i własnie mówił że wg. tego pana pewka dnia :P Dida na Camp Nou za free:P Chyba za szybko łapia plotki ... a Boruc na Giuseppe Meazza, grał by Milan z Legia na 90% był by to Fabiański :P

Wróć do „Hiszpania”