Akurat to wiem. Grał tak właśnie w rezerwach (przed przejściem do Stuttgartu w I drużynie zagrał tylko raz, w LM z Lens, w końcówce meczu). Widać zresztą jak często w ataku przerzuca piłkę na prawą nogę, bo łatwiej mu nią dośrodkować. Bastian też zresztą jest prawonożny i też gra na lewej stronie. Także racją jest, że można "wrzucać" dobrych prawonożnych graczy na lewą stronę. Ale w obecnej sytuacji, eksperymentowanie raczej nie ma sensu.olson pisze:Nie wiem czy wiesz, ale Lahm jest zawodnikiem prawonoznym i wlasnie na pozycji prawego obroncy zaczynal kariere w MonachiumMichał M pisze:na lewej obronie (przy prawonożnym zawodniku to nieco zaskakujące, prawda?).
Przyznaję bez bólu, że ja to zacytowałem (ale nie wymyśliłemAkarin pisze:A co do plotek transferowych to, ten kto wymyślił, że oddamy Lucio zamiast Camoranesiego [']. Jak można takie głupoty pisać![]()
olson pisze:Czytalem dzisiaj na lamach jednego z niemieckich portali notke o domniemanym przyjsciu Sosy do Monachium. Ponoc wszystko juz ustalone, a Argrentynczyk wzmocni Bayern po tym sezonie za 6 mln dolarow.
Ja z kolei słyszałem, że Argentyńczycy upierają się przy cenie 10 mln EURO (trochę za dużo jak na mój gust, chociaż Santa Cruz też kosztował sporo, bodajże 10 mln USD) i że faktycznie transfer jest juz zaklepany. Strona oficjalna Bayernu zawsze podaje takie informacje, jak już pozwoli na to Hoeness, dlatego są nieco opóźnieni w stosunku do Kickera (vide przykładu Ebiego) czy np. Sport Bildu (pamiętam jak Sport Bild podał wiadomość o wymianie Ismael-Frings jakiś tydzień wcześniej przed oficjalnym newsem)Ebi pisze: Kicker to akurat niesamowita fachowość, transfery Schlaudraffa i Altintopa przewiedzieli na kilka tygodni przed, wiadomośc o tym, że Hitzfeld został ponownie trenerem podali szybciej niż stronka Bayernu.
Wracając na boisko...wreszcie cieszy zwycięstwo naszych chłopaków
EDIT:
a propos Lella
http://sport.onet.pl/74318,1248685,1493 ... omosc.html