Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 15:40

Ja tylko oczekiwałem na tego karnego z kapelusza, bo jeden karny(niby) zrobił większe zło niz nie pokazanie kilkudziesieciu ewidentnych dla kazdego kartek.... Świetne rozumowanie.
assurbanipal pisze:Panowie przecież i tak go nie przekonacie

Oczywscie, ze mozna, tylko trzeba przedstawic argument, a nie wmawiajac mi klmastwa :?
RealFan pisze:Nie mówię, że kłamiesz
:arrow:
RealFan pisze: Bo wcześniej podałeś też przykłady z dwóch meczy i co zabawne też tyczą się one wyłącznie karte
assurbanipal pisze:Pamietacie zeszłoroczny mecz z Athletic i plucie Eto'o? Okazało się, że Eto'o miał nadmiar płynu i splunął. Niestety wiatr był tak silny, że krople upadły na twarz Baska
Nie bede już nawet wspominał teorii o: przypadkowym strzale z golenia Zizu w winale CL z Bayerem, o Franco zastraszającym Europe, która podkładała sie Królewskim i inne brednie .......
Jestes żałosny, spodziewałem sie wiecej, naprawde.
Podsumował cie juz Zaza :arrow:
Zaza pisze:Szybko temat zmieniłeś, typowa zagrywka kogoś kto nie wie co pisze
Zaza pisze:Ach czyli wymiekłeś assurbanipal ? Fajnie to wygląda gdy odpisuje na mój post a pomijasz najważniejsze
Zaza pisze:I na tym skończymy rozmowe bo nie odniosłeś sie do najważnieszego tematu, jak cos piszesz to przyznajmie sprawdz co piszesz, bo nie najlepiej to o tobie świadczy że walisz tezy o których nie masz pojecie
Załosne, ale trzeba przyznac tonacy brzytwy sie chwyta jak pan Orłowski.

Wróć do „Hiszpania”