Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Valencianista » 26 lut 2007, 15:49

Zapoznałem się z nią wczoraj.Nie dziwią mnie zachwyty nad Villą :wink: Rodzi się bowiem wielka gwiazda w jego osobie.Nie dziwią mnie także próby wytransferowania go z Valencii.Mają już bowiem miejsce.Ostatnio Soler spotkał się na obiedzie z przedstawicielem Chelsea i padła z ust kwota 70 mln euro jaką (ponoć,bo pewności nie mam) CFC miałoby zaoferować Ches po zakończeniu sezonu.Soler grzecznie podziękował za propozycję wskazując na klauzulę odejścia jako jedyny czynnik jaki skłoniłby go do rozpatrzenia transferu.Co ciekawe przyszłość "el Guaje" nie była jedynym tematem rozmowy.Pytano także o Angulo.Nasz "miejscowy chłopak" ma sezon życia.I jestem ciekaw,czy latem temat jego transferu (niekoniecznie do Chelsea) ni odżyje.Swego czasu był już o krok o transferu do Arsenalu.

Villa jest kluczowym piłkarzem w planie sportowym na kilka najbliższych sezonów.I powiem szczerze rozśmieszyły mnie informacje na kilku portalach angielskich odnośnie jednego z wywiadów z Guaje.Miał rzekomo powiedzieć,że chciałby zagrać w Premiership i to szybko :lol: Czytałem ten wywiad w oryginale i nie dość,że Villa jest niezainteresowany transferem z La Liga (gdziekolwiek),to niechętnie myśli o opuszczeniu Valencii.Ale nie powiem cieszą mnie takie plotki...bo ni mniej ni więcej znaczą,że jego talent jest doceniany w Europie.
pozdr

Sempre Che...

Wróć do „Hiszpania”