widzisz problem z czytaniem .... zaza chciał za wszelką cene to mi udowaodnić ....co stwierdziłem na samym poczatku, że Samuela i cannavaro nie mozna za wszystko winic, a to że nie potrafił pewnych rzeczy sobie zinterpretować od razu tylko robił megakosmiczne wykłady taktyczne .... a na końcu wychodzi mu to samo ..... za to nie mogę wziaść odpowiedzialnościJak widac on załpał Cie pierwszy na twojej niewiedzy
Co do polemiki z toba w sprawie sedziow to faktycznie szkoda czasu. Skoro dla Ciebie tym samym sa ubiegloroczne karne z kapelusza i (jakoby) zaniechanie ze strony sedziego pokazania zoltej kartki ..... to tak jakby porownywac wykroczenie drogowe z brutalnym morderstwem....ale widac po tobie sa tacy ludzie co potrafia do upadlego bronic tak "twardego argumentu" ...... po prostu dyskusja z toba zawsze prowadzi do tego samego .......
No ale zaraz znowu bedziesz bredzil i wymyslal, ze przedstawiasz konkretne argumenty a my wylacznie "wymysly" takich plytkich i dennych redaktorkow jak Orlowski ....gdzie mu tam do ciebie