a nie czasem 2?Zaza pisze:To jego pierwszy sezon w premiership,
Czy ja wiem, czy Zokora naprawde gra tak dobrze? raczej nie. O ile moze prezentuje poziom Tottenhamu(choc w rzeczywistosci troche nizszy), to do Barcelony na razie sie nie nadaje.Zaza pisze:okora od nie dawna walczy dla "Kogótów"
Tak jak i Ty jestem zwolennikiem Albeldy, ale cos mi sie nie chce wierzyc, ze kapitan Ches opusci swoj ukochany klub; choc Carboni nie wprowadza zbyt dobrej atmosfery w druzynie i robi wszystko na swoj ulomny sposobJarzinho pisze:Dzisiaj wyczytałem o Palacio, Andrade i poraz kolejny Albeldzie. Nic nowego
O Andrade mowilo sie juz tego i poprzedniego lata. Jestem na "tak".
Palacio? nie widzialem zadnego meczu . Chwala goscia, ale wole podchodzic sceptycznie do jego umiejetnosci. Te wielkie gwiazdy z Argentyny czy Brazylii jak Gago, Higuain, RObinho, Saviola czy Maxi nic nie pokazuja/aly.
Jakis taki dziwny byl. Ani tak ani siak. Do optymalnej formy mu daleko. CO prawda masz racje mowiac, iz zagral najlepiej na tej pozycji od paru kolejek, ale to i tak nie bylo to. Wiecej odbiorow mieli Iniesta z Xavim (swoja droga najlepsi na boisku)chociazby.Jarzinho pisze:Nie wiem co masz do zarzucenia Edmilsonowi.