FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 26 lut 2007, 18:53

Zaza pisze:To jego pierwszy sezon w premiership,
a nie czasem 2? :think:
Zaza pisze:okora od nie dawna walczy dla "Kogótów"
Czy ja wiem, czy Zokora naprawde gra tak dobrze? raczej nie. O ile moze prezentuje poziom Tottenhamu(choc w rzeczywistosci troche nizszy), to do Barcelony na razie sie nie nadaje.
Jarzinho pisze:Dzisiaj wyczytałem o Palacio, Andrade i poraz kolejny Albeldzie. Nic nowego
Tak jak i Ty jestem zwolennikiem Albeldy, ale cos mi sie nie chce wierzyc, ze kapitan Ches opusci swoj ukochany klub; choc Carboni nie wprowadza zbyt dobrej atmosfery w druzynie i robi wszystko na swoj ulomny sposob :?

O Andrade mowilo sie juz tego i poprzedniego lata. Jestem na "tak". :wink: Thuram to emeryt , a Rafa popelnia za duzo bledow. Andrade to spoko żą :wink:
Palacio? nie widzialem zadnego meczu . Chwala goscia, ale wole podchodzic sceptycznie do jego umiejetnosci. Te wielkie gwiazdy z Argentyny czy Brazylii jak Gago, Higuain, RObinho, Saviola czy Maxi nic nie pokazuja/aly.
Jarzinho pisze:Nie wiem co masz do zarzucenia Edmilsonowi.
Jakis taki dziwny byl. Ani tak ani siak. Do optymalnej formy mu daleko. CO prawda masz racje mowiac, iz zagral najlepiej na tej pozycji od paru kolejek, ale to i tak nie bylo to. Wiecej odbiorow mieli Iniesta z Xavim (swoja droga najlepsi na boisku)chociazby.

Wróć do „Hiszpania”