komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lut 2007, 19:28

Czesiu wskrzesił temat w pore :twisted: Te Twoje typy kontowersyjne że tak powiem, ja nie typuje niby na poczatek, bo pierwsze mecze pokaża co i jak. Nawet sparingi tu nie moga być wyznacznikiem. Lista wzmocnień też nam nie wiele nam powie, bo z forma trafic to inna bajka. Pamietasz nasza rozmowe, taka zła, biedna, skorumpowana ale niech zacznie grać bo :evil: i zaczyna. Ciekawe co Bełchatów pokaże, jak by nie patrzeć Zagłebie i Korona też sa w dobrej sytuacji, a od Wisły i Legii trzeba wymagać swoje. Powrót Gajtka to nie lada wzmocnienie Korony, pamietamy jak układała sie jego współpraca w Kielcach. Nie zdziwie sie jak Aleksander podoła w Łodzi, to inny typ napastnika niż Grzelak ale może tam strzelac swoje. Chałbiński tez z Zabrzu pełnił podobną role, a teraz ? A własnie, jak sie zakończył serial z Kolendowiczem ? ja już sie pogubiłem, bo chyba ten magiczny kwartek ulegnie małym zmianą :P za Piszczka na lewej gracz ŁKS'u.

Nie zdziwie sie jak Bełchatów nie wiele straci na transferze Matusiaka - ja wiem że to dziwnie brzmi, ale jednym z najbardzie nie docenianych graczy pierwszej rundy był Ujek, a on pozostał. No i Garguła, chyba trudniej było by zastapic tych dwóch graczy, niz Radka.

Wróć do „Polska”