Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 26 lut 2007, 21:50

Nie wszystkich sie da zatrzymać. Mając jeszcze taka konkurencje w ataku...
Stokes strzelił z 16 bramek w Szkocji i nabrał pewności siebie. jednak nie ma co sie oszukiwać. Na dzień dzisiejszy to on po prostu byłby za slaby na Arsenal.
Jarzinho pisze:Mam nadzieje, ze z Nicolasem Arsenal wiąże większe plany. Nawet przy kilku dobrych występach Aliadiere uważam, że Duńczyk jest zawodnikiem sporo lepszym.
Mi sie jednak wydaje, ze na dzień dzisiejszy to Aliadiere jest pożyteczniejszy.
Rossi pisze:Przyjdzie chyba po tym sezonie Vela rocznik 1989 czyli też juz do gry kupili Sunu, chociaż ten to jeszcze troszke poczeka a miejsca w pierwszy zespole dla napastnikow juz chyba za bardzo nie ma Rolling Eyes Zobaczymy co Wenger wykombinuje...
Vela wraca po następnym sezonie, tak mi sie wydaje. O jakim Ty Snu mówisz? O tym młodym Francuzie? Nie wiedziałem, ze został już kupiony. :oops:
Własnie nie wiem, czy Lupoli i Stokes nie walczyli, a mysle, ze zrobili wszystko, aby dostac wiecej szans. Wenger być moze nie dał im takiej pewnosci. Chcac się rozwijac, lepiej przejsc do Charltonu czy Fiorentiny, zespołow, ktore moze słabsze, ale dajace wieksze szanse na rozwój.
Dokładnie. Zresztą jakby chcieli naprawdę grac w Arsenalu to zgodziliby sie na wypożyczenia.

Wróć do „Anglia”