Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 22:11

Jarzinho pisze:Jarzinho - ja dostrzegam róznice pomiędzy miejscem 4, a 40.

Hej ja nie pisałem z taka roznica 4 a 40, wiec prosze mi takiego czego nie wmawiac.
Vianuch pisze:Austriak nie zrobił dla kadry NIC
Pamietasz MŚ juniorów za czasow Kuttina czy Horngachera, ile dalej skacze nawet w KadrzeA. Kto wyłowil Stocha, jesli mnie pamiec nie myli to włąsnie za czasow duetu z Austrii zaczał skakac, robiac kolejne postepy...
Vianuch pisze:A zwróc uwagę, że na ostatnich MP w Szczyrku w pierwszej dziesiątce, o ile mnie pamięć nie myli, byli sami A-kadrowicze oraz weteranijak Skupień, Bachleda,Mateja itp. idp. Więc po co Fin ma na siłe brać jakiś siedemnastoletnich góroli i robić z nich na siłe Schlirenzauera
Widzisz Kuttin brał takiego Stocha i zobacz. 4 Polakow na normalnej skoczni w IO w "30", Stoch 16, Hula... Dwoch na duzej w tym Stoch junior. Nie mowiac jak prezentowała sie nasza druzyn z Mateja, ktory za czasow Kuttina skakał najlepiej w karierze. teraz Lepistoe poprostu korzysta na pozostałosciach po Tajnerze i Kuttinie ze swojej absolutni nic nie dał. Nic. Zabrał Mateje, ktory zawodził prawie u kazdego. Teraz poraz kolejny wszyscy sie o tym przekonali.

Na podsumowanie Hula, Zyła, Stoch to jest pozostałosc po duecie Stefan-Hainz, w juniorach byli w czołowce... Gdzies zapodzial sie Kowal, Rutkowski, Urbanski... Jednak gdzie jest Łukasz Rutkowski, Toczek czy Kubacki, ktorych miał wprowadzac Fin słynacy z pracy z młodzieza. Brak mu jaj, inni potrafili postawic na Stocha, Zyłe, Hule.
To jeszcze raz co dał polskim skokom Hanu Lepisote. :?:

Wróć do „Inne sporty”