Te Wislackie sympatie istne SB, jak dla mnie to Fabian jest lepszy od Dolhy bo jest i tyle i co mi zrobicie nic bo piwus nic nie moze a dzidziusia nie ma, a forum umiera...(sory ale jestem troche sfrustrowany ta zbedna i kompletnie nie potrzebna gadka która marnuje czas i energie modów w temacie przyszłosc piłka.pl)piwus pisze:Ngarody dla wiślaków tylko dwie, choć powinno być oczywiście więcej, choćby ze względu na to, ze jednej kategorii podbierali sobie głosy (mowa o bramkarzach), a wdrugiej zabrakło jednego głosu (mowa o obrońcach). Emilian Dolha ma miejscu drugim i myślę, że gdyby miał okazję grać przez cały sezon, to spokojnie zająłby pierwsze
A tak na serio to Bronowicki faktycznie nie był najlepszy, zagrał dobrze w reprezentacji ale w OE grał srednio jak mysle ze najlapsza jest czarna skała z Legii.
A moze faktycznie tak jest i moze to prawda nie miałem ostatnio dostepu do informacji i nie chce sie kłócic (choc jeszcze wczoraj w magazynie OE na TVN wiem ze to kiepskie zródłoZaza pisze: z tego co ja wiem to uznano ze transfer nie prawidłowy, ale potem inna instancja