Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: mejgus » 26 lut 2007, 22:50

Jestem świezo po meczyku wiec moze cos napisze 8)

totalna dominacja to chyba oznacza wszystko. praktycznie od 1' do 90' dominowismy. akcje modeny mozna na plcach jednej reki policzyc. troche mamy proiblemy ze skutecznoscia bo okazje byly min. Camor. Gol no nie wiem do konca kogo :lol: Bozinow dosrodkowywal w kierunku bramki majac nadzije ze Trez ja przetnie. no i ktos ja przeciął ale to nie był zawodnik Juve. nie ważne kto ale gol jest. Bożi wszedł no i zagrał naprawde dobrze chyba od wejscia brał udział w każdej akcji widac ten głód w nim. Moze od 1 minuty zagra w nastepnym meczu?? To zalezy od DD. Na początku troche irytowały mnie strary Camora 2 czy 3 bezsensowne dryblingi i chłopak piłke tracił Jednak dzisiaj dobrze spisywali się i Zanetti i GG trzeba przyznac ze pilki ciagle odbierali asekurowali obroncow i dryblowali :shock: i to z naprawde dobrym skutkiem. Alex w jednego piłkarza sie wbił nieźle chyba mu kostke złamał albo conajmniej jakiś mięsien zerwał Ale w sumie sam w Pierwszej polowie zostal przełożony przez udo dosyc brutalnie. Podobnie faul na Niedzwiedziu w 1 polowie. Dostał w głowe jak w LM od Raula Bravo i sie bałem że będzie musiał zejsc. W koncu niepodnosił się z murawy. Ale grunt że jest dobrze. Sędzia też dpobrze się spisywal nie robi błędów ani dla nas ani dla Modeny. Nie to co Farina... potem sie dziwic ze w Catanii zamieszki byly :evil:

No ale ogólnie było dobrze więc nie ma co gadać. A i nakoniec nasza francuska gwiazda w środku obrony grała dobre. Żadnego błędu nie zrobiła ale interwencji sporo nie miał. Nawet raz przebiegł z piła ze 30 m i sobie ogolnie dobrze radził.

MAMY LIDERA :D

Modena - Juventus 0-1

Wróć do „Włochy”