komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 27 lut 2007, 12:58

Zico_FCI pisze:Chyba niektórzy zapominając, że te nagrody daje się za cały rok, a nie za kilka meczów w rundzie jesiennej.
Tak wlasnie patrze na nagrode dla Smolarka i mam watpliwosci czy aby naprawde bierze sie pod uwage caly rok - bo mam takie dziwne przeczucie, iz o wygranej Ebiego zadecydowaly glownie 2 mecze :o reprezentacyjne z jesieni :!: Bo patrzac na caly rok - na pocztaku roku nie mial miejsca w skladzie BVB, a wskoczyl tylko dlatego ze Koller czy Valdez odniesli kontuzje :!: Na mundialu byl jednym z najslabszych zawodnikow - niby mieszal ale tak naprawde to bylo bezproduktywne :wink: - zreszta zastal wybrany jednym z najgorszych graczy mudnailu -
Na przeciwnym biegunie znajduje sie Jelen, ktory to w pierwszej czesci roku pomogl Wisle w utrzymaniu i zdobyciu PP (wiem nie jest to jakis oszalamiajacy sukces) a na mundialu byl odkryciem, najlepszym naszym grajkiem - jesien to juz porownywalne osiagniecia ligowe obydwu panow - moze nawet ze wskazaniem na Jelenia, ktory to wymiatal wFrancji jak i p.UEFA :!: - jedyny problem to dosc dluga kontuzja, ktora zamknela wystepy w mecach repry, dzieki ktorym Ebi zaskarbil sobie wielka przychylnosc
Wg mnie powinien wygrac Jelen albo nawet ... Boruc :lol:

Wróć do „Polska”