Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 27 lut 2007, 18:46

assurbanipal pisze:Nastepnie policz ile karnych sedzia podyktował blaugranie, a ile nam oraz ile przeciwko blaugranie, a ile przeciwko nam.

To ty zaczałes teamat o karnych podyktowanych Blaugranie z kapelusza, to raczej to w twoim interesie jest to, aby je podac. Ja ci moge powiedziec, ze wszystkie były prawidłowe. 8) Ty mi tego nie zarzucisz, bo pewnie nie pamietasz, ktory był podyktowany z kapelusza.
assurbanipal pisze:OK twierdzisz, że sedziowie w tym sezonie nam sprzyjają w takim razie co powiesz na dwa ewidentne karne w meczu pucharowym z Betisem

Nie powiem ci nic, bo spotkan w CdR nie ogladam, a juz napewno nie Realu.
a ty dalej doczepiłeś się ostatniego spotkania z Atletico.
Nie tylko i własnie tym zarzucileś mi kłamstwo. Podałem przynajmniej błedy z 3 innych spotkan.
assurbanipal pisze:Nic nie powiesz, bo ta twoja ukochana cyferka pokazuje tylko 2 mecze w kolejce, a te spotkania akurat nie pokazywała .....
Niestety moja cyferka, nie pokazuje wszystkich spotkan, własnie dlatego ogladam to przez SS2 na D+ :lol:
fieldy pisze:Inna sprawa, ze Robinho w takiej formie, jaką obecnie prezentuje nie ma co szukac na wyspach, no chyba, ze ławe chce grzać.
Tylko w kogo miejsce, bo trudno znalezc pozycje, ktora jest słabo obstawiona. Być moze odejdzie Ljungberg, ale i tak jest jeszcze Hleb, Theo, Rosicky...
Bardziej ciekawi mnie czy Wenger wykupi Bestie, bo o zamianie raczej trudno cokolwiek mowic, Reyes po dobrym poczatku teraz gra słabiutko. Powrot do Londynu :lol: Sam sobie nagrzebał, w Realu gra słabo, w Arsenalu i Atletico raczej trudno bedzie mu znalezc sporo zwolennikow. :?

Wróć do „Hiszpania”