FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

llcooljay
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: llcooljay » 27 lut 2007, 20:19

valencja moze sobie gadac ze chce klauzule. nie jest przebogata i jak pojawi sie interesujaca oferta to na pewno ja rozpatrzy, a 50 ban to jest interesujaca oferta.
ze angielska jest lepsza to chyba kazdy widzi. nie mam zamiaru nikogo przekonywac. chociazby budzety klubow. kwoty wydawane na transfery i na place w klubach. nazwiska. jasne ze barca ostatnio wygrala LM, a sevilla uefa, ale nie chodzi mi o druzyny z czolowki, tylko ogolnie o cala lige. w tym ze premiership jest silniejsza zgodzi sie chyba nawet wielki mentor i prawie tak samo wielki rkoeman.

ich sumy transerowe .... no spoko, bo byli kupowani ze slabszych klubow. valencja nie jest slabszym klubem. i ryzyko niewypalu tez jest sporo mniejsze. przeciez valencja gra w 1/8 LM. co to znaczy nie podola presiji?? wielkich pilkarzy z wielkich klubow kupuje sie za wielkie pieniadze.
statystyke? dupa a nie statystyke. wystarczy ogladac mecze i tu chyba takze wielki rkoeman sie zgoidzi, ze valencja kreuje mniej sytuacji strzeleckich niz barca, i ze villa strzela wiekszy procent goli druzyny niz etoo. jasne ze nie mozna na 100% powiedziec villa jest lepszy, bo przeciez nie gra w barcy, graja w roznych realiach. ale tak nie mozna gadac, etoo tez gral w mallorce, do chuka. a co do goli i asyst to poszukaj sobie statsy z ost sezonu.

bylo kilku co sie nie sprawdzilo w innej lidze, jasne, bylo tez kilku co sie sprawdzili i to swietnie. glupie gadanie, ronaldinho sie sprawdzil, deco tez. ktos sie sprawdza ktos nie. ma wszelkie prdyspozycje do tego zeby sie sprawdzil i nie ma zadnych przeslanek zeby uwazac innaczej

Wróć do „Hiszpania”