llcooljay pisze:zaiste ronaldinho strzela w tym sezonie mase bramek, ale nic ciekawego poza tym nie pokazuje
Gdyby tylko inni strzelali tyle bramek i zaliczali czasem jakas asyste ja byłybm w 7 niebie.
Popatrz, a wszyscy mowili, ze to Ronaldinho zawiodł. Widziales ostatnie spotkania min. z Portugalia, wnioskuje, ze nie.llcooljay pisze:wiec co brazylia nic nie ugrala bo ronaldinho byl bez formy? tam wiekszosc byla bez formy a sklad ustalili przez referendum. teza ze brazylia bez r10 nie istanieje tym argumentem nie dowiedziesz, strzal w plot totalny.
Tak to moze kazdy uwazac, ja np. twierdze, ze segunda Division jest silniejsza od Bundesligi, ale arguentu mowie z gory nie posiadam zadnego. Ale nic złego w tym ze tak uwazam.llcooljay pisze:teraz jest modne ze angielska jest silniesza bo jakis dziennikarz. dlaczego zarzucasz mi brak asertywnosci i lykanie czegos co ktos powiedzial., uwazam ze liga angilelska jest silniejsza bo tak uwazam, a nie ze ktos tak twierdzi. i dziwi mnie ze Ty tak nie uwazasz.
Valencianista pisze:W zasadzie można to samo zarzucić Tobie Jarzinho.
Hej ja nie musialem podawac zadnego argumentu, poniewaz ja nie stwierdzilem np. Premiership jest najsilniejsza, Villa jest lepszym zaowdnikiem od Eto'o, Villa strzela z lepsza skutecznoscia, Valencia stwarza mniej sytuacji niz Barca, wiec dlaczego ja mam przedstawiac argumenty. To raczej lezy po stronie tego co postawil taka teze. Skoro nie posiada zadnych statystyk, nie posiada zadnego argumentu. proste. Ja nie postawilem zadnego osad, dlatego nie wiem do konca o co Tobie biega.
Jesli ja bym stwierdzil podobnie do niego pewnie bym jakies statystyki przedstawil jako swoj arguemnt, ale ja jestem tylko pytajacym.