Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 27 lut 2007, 23:17

Jarzinho pisze:Nie wiem co ludzie w nim widza, jest zaowdnikiem niezłym, ale to raczej na poziomie Simao, czyli dobry średniak
Wiesz każdy ma swoje "za" i "przeciw". Tak jakoś się złożyło, że właśnie skrzydłowych tego typu cenię sobie najwyżej. Nie mam też nic do gry Simao bo to gość naprawdę solidny ze smykałką...skrzydłowy, który ma nie tylko dośrodkowanie, nie tylko strzał, technikę czy nawet nie tylko niezły drybling...to skrzydłowy potrafiący grać kombinacyjnie, sporo poruszający się po bosku, grający po obu flankach, ciągle zmieniający pozycję :P Nani jest mniej ruchliwy wszerz, ale do reszty się specjalnie przyczepić nie można, a jego zejścia do środka i uderzenie z dystansu - miód :] Nie wiem co Ci się nie podoba w takich zawodnikach. Portugalia naprawdę wychowała sporo wyśmienitych skrzydłowych, a że póki co tylko Cristiano z wymienionej czwórki gra w naprawdę wielkim klubie o niczym nie świadczy. Aż tak dużo mu webrew pozorom nie ustępują. W przypadku Naniego tylko czekam aż trafi do lepszego zespołu i "dojrzeje". Jest to materiał na naprawdę wybitnego zawodnika.
Toudinho pisze:Jednak my mamy Gago :?
Co Ci się nie podoba w Gago? Daj mu czas. W meczu Francja - Argentyna zagrał naprawdę nieźle co pozwala rokować z nim spore nadzieje, ale nie od razu :!:

Wróć do „Hiszpania”