Na to pytanie musi sobie odpowiedzieć trener. Nie zarząd, tylko trener i nie ważne czy to będzie Capello czy ktokolwiek inny. Do mercato jeszcze daleko i trzeba się skupić na dograniu tego sezonu i...wywalczyć awans do CLrkoeman pisze:to kto powinien byc waszym priorytetem? ze sie z ciekawosci zapytam?
Chcemy dalej dopiero budować drużynę więc plan musi być przemyślany. Puki co nasz zarząd wywnioskował - wydać jak najwięcej kasy na paru dobrych zawodników, a potem się pomyśli
Najpierw trzeba pomyśleć, a potem działać
Trzeba sobie ustalić plan działania. Taktykę dobiera się pod zawodników, nie na odwrót. Nieco inaczej może to jednak wyglądać, kiedy ci piłkarze dopiero są w planach i nie ma pewności czy w ogóle coś z tego będzie. Przecież tak jak kobieta może poronić albo urodzić martwe dziecko, tak samo transfer może nie dojść do skutku pomimo usilnych nieraz starań
Czyli musimy wiedzieć co ma być siłą po bokach boiska, co ma być siłą w środku pola. Skrzydłowi czy boczni obrońcy, a może jedno i drugie? Przybycie skrzydłowych jest jednak równoznaczne z niewypełnieniem planu na środku pomocy, czyli może lepiej tylko obrońcy bez żadnego Cristiano Ronaldo, czy Manciniego? Na środek też trzeba mieć kilka opcji bo nie ma, że ktoś powie chcę tego czy tamtego i go ma. Przecież znamy niedawne zonki, co nie
Ja niczego nie narzucam, nie sugeruję. Raz, że nie mam wpływu na klub, a dwa, że wszystko zależy od wizji trenera i jego przemyślanego - oby -planu