i tu sie zgodze, niestety blokuje na chwile obecną wątpie by był lepszy od De La Reda a można i było Estebana Granero spróbowaćrkoeman pisze:wychowankom realu ktorzy na pewnonie byliby slabsi
cieżko powiedzieć, przedewszyskim myśle ze z Getafe Real bedzie miał trudne zadanie, nie wiem czy przeskoczym coś ponad remis.rkoeman pisze:nie wiem jak uwazasz ale wg mnie capello poleci od razy jezeli real nie przejdzie bayernu. nie bedzie sensu go trzymac
wg. mnie CApello powienien polecieć był po meczu z Levante nowy coach miałby na coś czas a tak nie ma sensu go zwolnić po meczu z Getafe bo zaraz LM a potem Grand Derby
rkoeman pisze:jedyne co wtedy moze sie stac to pogorszenie atmosfery w druzynie
atmosfera jest fatalna i tak, nie na linii gracze inni gracze (jak to było w poprzednich latach) ale na linii trener - reszta drużyny : Reyes,Robinho, Emerson, Pavon, MEija to na pewno niezadowoleni gracze a w przeszłosci złość manifestowali Cassano, Diarra
jeśli uda sie mu awansować, to na Real czeka z 20 drużyn lepszych od Bayernu i lepszych obecnie od Realu, przejście o runde dalej w LM to żaden sukces. Za Vincete del Bosque nie wypadaliśmy poza 4 najleszpszych.rkoeman pisze: jezeli uda mu sie awansowac czeka was meczarnia do konca sezonu
przejdziemy Bayern; wylosujemy Lyon, Man UTd, Arsenal, Milan czy też Inter bądz Valencie i nie widze nas dalej
rkoeman pisze:a pozniej tak czy siak nowy trener
a moze i nowy dyrektor sportowy bo Mijatovic wyraznie zbładził
Schuster`a chciałCalderon przed sezonem ale przystał na pomysł Mijatovica czyli na Capellorkoeman pisze:najlepiej wyglada schuster ale pewnie pojawia sie inni kandydaci. mlodych i zdolnych trenerow nie brakuje
Powiem tak sezon raczej dla nas skonczy sie za tydzien (Getafe-Bayern-Barcelona) i znów w MAdrycie zacznie sie lamęt, bedą sądy nad Calderonem zwolni sie Capello będzia pomysł na C. Ronaldo itp 'galacticos' i znów od nowego sezonu sie zacznie
a tak na marginesie C.Ronaldo w Realu MAdryt mówie stanowcze - NIE
tak samo jak kazdemu transferowi powyżej 35mln ojro (np. Cesc)
mamy kilkunastu baaardzo utalentownych wychowanków, jest masa dobrych i świetnych piłakarzy duzo tańszych